Znaci ja nisam uopste rekao da upirem prste u nekoga niti da napadam ljude koji imaju kartu a nisu je validirali. Ja sam rekao da reagujem kada neko nema nikakvu kartu i odbija da napusti vozilo ili mu kontrolor to i ne kaze. Ja sa bilo kim ne ulazim u bilo kakvu raspravu vec pitam kontrolora zasto ja imam kartu a neko ne i on prolazi pored njega i pitam ga da li sam ja lud sto kupujem kartu i da li mi predlaze da od sledeceg meseca ne kupujem posto smo ja i osoba bez karte pred njim isti i onda kontrolor da bi se pokazao i ispravio gresku koju je ucinio u necinjenju svojih duznosti isprati doticnu osobu iz autobusa. Prema tome ne pravim cirkus u autobusu, ne nisanim ni na koga, ne galamim, vec pricam sa kontrolorom o njegovim obavezama i postupcima, sa putnicima bez karte uopste ne polemisem. Uopste o ovome vise necu da polemisem jer mnogima je za sve kriva drzava, a mogli bi za promenu da krenu sebe da menjaju na bolje jer drzavu ne mogu. Kad svi promenimo sebe i postanemo savesni gradjani promenice se i drzava, ona je ovakva jer su joj losi mnogi gradjani...
@tamovamo - A naravno da si mislio na mene kada si pisao rec drukara, jer si mene citirao i onda si ispod pisao neke srednjoskolske nebuloze...