angry bird
Higher intermediate
Ne verujem, većina ljudi uredno plaća niz usluga iz drugih sfera, pa su te usluge na mizernom nivou u poređenju sa okruženjem. Nešto je opasno trulo u tom preduzeću.
Ne vredi kopmania objašnjavati to ljudima, oni koji se švercuju uvek su imali i imaće opravdanja za to što čine. Evo prenosim jedan komentar sa sajta B92 koji danas ima najviše lajkova.....kopmania":1icv6s6r je napisao(la):Uhh pa znaš šta se sve plaća tako pa ništa...
Oću samo da kažem da dosta ljudi očekuju ne znam kakve autobuse i ne znam kakav GSP, a pola tih i ne plaća, a kukaju... Kad bi svaki čovek koji udje u autobus imao kartu, ima li bi mercedese od autobusa i mogli da kupimo još 100 tramvaja...
Upravo se radi o tome da puno ljudi ne veruje u ovo i na žalost, nisu daleko od istine. Mercedesi bi pre bili za funkcionere GSP-a...kopmania":19bw4euu je napisao(la):Kad bi svaki čovek koji udje u autobus imao kartu, ima li bi mercedese od autobusa i mogli da kupimo još 100 tramvaja...
Bivis":38m0sipf je napisao(la):Ne vredi kopmania objašnjavati to ljudima, oni koji se švercuju uvek su imali i imaće opravdanja za to što čine. Evo prenosim jedan komentar sa sajta B92 koji danas ima najviše lajkova.....
mozete podici cenu koliko god hocete ja i dalje necu placati taj bus plus gus mus pa makar se tukao po autobusu sa kontrolorima..iz milion razloga..navescu dva najbitnija...autobusi se cekaju po pola sat i SVAKI DESETI IMA KLIMU..
KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA DA UOPSTE PUSTITE AUTOBUS IZ GARAZE NA +40 KOJI NEMA KLIMU
(mene ne zanima, 10. jun 2012 13:25)
gosha":bs45pgz9 je napisao(la):Sto niko ne potegne pitanje sta mi zapravo dobijamo za ono sto placamo
Možda ću da lupim ali mislim da tako nešto više ne postoji, barem se ja ne sećam kad sam zadnji put video. Mislim da je i tu uveden neki standard što se tiče motora i starosti vozila. Nek me neko ispravi ako grešim.Kokos":hy7qgsw5 je napisao(la):Baš me zanima šta radite ako pozovete taksi pa vas ispred zgrade/kuće sačeka Zastava 101?
Ima ih, tu i tamo viđam po neki.angry bird":15wlymha je napisao(la):Možda ću da lupim ali mislim da tako nešto više ne postoji, barem se ja ne sećam kad sam zadnji put video. Mislim da je i tu uveden neki standard što se tiče motora i starosti vozila. Nek me neko ispravi ako grešim.Kokos":15wlymha je napisao(la):Baš me zanima šta radite ako pozovete taksi pa vas ispred zgrade/kuće sačeka Zastava 101?
jedan od nas":16jdudn4 je napisao(la):Auuu, sta sve procitah. Ne mogu da verujem da ima onih koji bi da potkazuju nekoga ko nema kartu. Pa ja se svercujem i to je problem institucija , a ne nekog dripca koji misli da ako je kupio ili dobio kartu da moze da odredjuje pravila. Takvi lepo neka se zaposle u apexu i neka se tamo dokazuju. Pa tacno bi voleo fa vidim nekoga ko sugerise kontroloru na mene, momentalno bi ostao bez svoje bus plus kartice a i jos ponecega..
Ja mislim da ni ti nisi poverovao u to, mislim na onaj deo gde će svi kupovati karte kada se naplata vrati pod okrilje GSP. :lool: :laugh: :lool: :laugh: :lool:vucko":2sjitena je napisao(la):Opusteno.Sad se svi svercujemo dok ne pukne apeks,a onda kada raskinu ugovor i vrati se naplata GSP-u ondak svi kupujemo karte.
То се зове физички напад и за то се иде у затвор, чак и у Србији. И да, између осталог, због таквих који се воде законом јачег и којима то пролази и јесмо ту где јесмо.jedan od nas":312z91hz je napisao(la):Pa tacno bi voleo fa vidim nekoga ko sugerise kontroloru na mene, momentalno bi ostao bez svoje bus plus kartice a i jos ponecega..
Ali onda je i sugerisanje kontroloru, isto tako ometanje lica u vrsenju duznosti, i za to osledi neka kazna. Svi vi borci protiv nepravde, zasto se lepo ne zaustavite pored policijske patrole i sugerisite im ko je lopov a ko ne i koga treba da hapse , pa cete videti kako je lep dodir pendreka.Михаило":3r1j9f9k je napisao(la):То се зове физички напад и за то се иде у затвор, чак и у Србији. И да, између осталог, због таквих који се воде законом јачег и којима то пролази и јесмо ту где јесмо.jedan od nas":3r1j9f9k je napisao(la):Pa tacno bi voleo fa vidim nekoga ko sugerise kontroloru na mene, momentalno bi ostao bez svoje bus plus kartice a i jos ponecega..
Ne to nije ometanje lica u vršenju dužnosti, to se u normalnim zemljama naziva vršenje građanske dužnosti. :kk:jedan od nas":31ky7xzn je napisao(la):Ali onda je i sugerisanje kontroloru, isto tako ometanje lica u vrsenju duznosti, i za to osledi neka kazna.
jedan od nas":1hz5unz6 je napisao(la):I da li se kao fizicki napad racuna, kada kontrolor vuce nekoga za ruku?