Wile E. Coyote
Advanced
Ја се не бих надао. Типујем на 50.hazard":29tovgbt je napisao(la):Ako imas blizu Gazele jos jedan most 3+3 sa ogranicenjem 80 km/h (valjda ce toliko da bude, jer je to UMP)
Ја се не бих надао. Типујем на 50.hazard":29tovgbt je napisao(la):Ako imas blizu Gazele jos jedan most 3+3 sa ogranicenjem 80 km/h (valjda ce toliko da bude, jer je to UMP)
nikola32":34svct60 je napisao(la):Obilaznica je 13-14 km duži put. Putnički saobraćaj u tranzitu u velikoj meri će nastaviti da ide preko Gazele.
hazard":p9ahd77z je napisao(la):nikola32":p9ahd77z je napisao(la):Obilaznica je 13-14 km duži put. Putnički saobraćaj u tranzitu u velikoj meri će nastaviti da ide preko Gazele.
Objasni mi zasto bi neko isao kroz grad ako je samo u tranzitu, izmedju recimo 2 i 7 popodne, ili 6 i 11 ujutru? Jeste, obilaznica je 14 km duza, ali ako duz tih 14 km imas protocni autoput koji ide bar 80-100 km/h na sat, a kracim putem kroz grad imas guzvu koja stoji po par minuta pa onda mili, kuda ces da ides?
Tona redovnih putnickih prolaznika (turski gasterbajteri iz Nemacke, npr.) je toliko puta osetila sta znaci kada stoji autoput u gradu, da ce pohrliti na obilaznicu cim vidi znak i cim im neko objasni da je to autoput sa ogranicenjem 120 km/h. Brzinom 100 km/h se 15 km prelazi za 9 minuta. To je smesno. Naravno da ce ljudi ici obilaznicom, kada se zavrsi u punom profilu.
nikola32":1rwrljss je napisao(la):Pogotovu za buljuke Turaka kojima je cajger zakucan na 90 u petoj. Tada mečka najmanje troši.
nikola32":2r1okzn1 je napisao(la):Kada se završi u punom profilu. Kada će to biti? A u pravu si za ostalo. Pogotovu za buljuke Turaka kojima je cajger zakucan na 90 u petoj. Tada mečka najmanje troši. A njima je svaki evro pet puta bitniji nego tebi. I hvala za razjašnjenje, pogotovu za ovaj deo:
"..a kracim putem kroz grad imas guzvu koja stoji po par minuta pa onda mili, kuda ces da ides? "
To i jeste poenta! Preko Gazele će se i dalje mileti. Bez obzira na metro, na most na Adi (bez tunela) i obilaznicu. Ako se ne bude milelo Turčin će pravo na Gazelu i niko ga neće sprečiti. Sem naplata ulaska u grad. A za nas iz grada, tebi sa Zvezdare, autoput i Gazela su najkraći i najbrži put do NBG i dalje. Na saobraćajnicama ka ostalim mostovima su semafori i isto tako gužve. Ja ZAVIDIM stanovnicima Čukarice, Rakovice Senjaka, Dedinja, jer mi ostali nećemo tek tako lako doći do mosta na Adi.
Која петља?nikola32":vhxalscm je napisao(la):do izgradnje tunela autokomanda - petlja kod hipodroma.
Колико сам чуо, то је већ уведено.orion":rixl4xif je napisao(la):Због таквих бих увео мерење просечне брзине од једне наплатне рампе до друге.
Wile E. Coyote":1sup5gdp je napisao(la):Колико сам чуо, то је већ уведено.orion":1sup5gdp je napisao(la):Због таквих бих увео мерење просечне брзине од једне наплатне рампе до друге.
Колико сам информисан, то је у рангу рекла-казала. Колега ми је причао да су другог колегу нахватали на наплатној рампи код Бубањ потока и наплатили му казну. Нисам ништа званично чуо.orion":3jcua7vn je napisao(la):Wile E. Coyote":3jcua7vn je napisao(la):Колико сам чуо, то је већ уведено.orion":3jcua7vn je napisao(la):Због таквих бих увео мерење просечне брзине од једне наплатне рампе до друге.
Има ли негде информација о томе? ја колико знам тако нешто постоји у ХР
dovlisa":2g97hpb4 je napisao(la):Ja mislim da ce obnova Gazele (asfaltirani deo) biti gotova do utorka.
relja":wd4kwwbg je napisao(la):dovlisa":wd4kwwbg je napisao(la):Ja mislim da ce obnova Gazele (asfaltirani deo) biti gotova do utorka.
I poslednje veliko zatvaranje će trajati do utorka. Nakon toga, grad ima da prodiše u fazama.
Sredina novembra - Gazela.
Sredina Decembra - Ada.
U međuvremenu - Obrenovac-Surčin.
Iako sam veoma srećan zbog svega ovoga, ipak ne mogu a da ne iskomentarišem koliko ustvari - kasnimo: decenijama.