stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.094
Cekaj malo druze, nema nikakvog brisanja, jer ni vredjanja manjina nije bilo.2012":2vdikz7t je napisao(la):Predlažem moderatorima da izbrišu sve postove koji nisu u skladu sa Zakonom o zabrani diskriminacije manjinskih i ostalih grupa,jer uvek će postojati ljudi koji bi demokratiju da zloupotrebe,ili leče svoje komplekse mržnjom prema ostalima ,samo zato što su nezadovoljni što se siromašni ljudi šetaju oko njih...ili imaju drugu boju kože...mi smo ovde na Beobuildu da predlažemo rešenja, kako de se Beograd razvija u svakom pogledu a ne da trošimo vreme na razne komplekse...ja rekoh šta imam i ne želim da nadalje učestvujem u bilo kakvoj diskusiji sa ovakvim likovima.
Optuziti nekaga za rasizam bez argumenata je krupna stvar, a sad bi da je gurnes pod tepih jer si ispao glup.....
RASIZAM = zelja, odnosno teznja da se celokupnoj etnickoj zajednici oduzmu osnovna ljudska prava:
1. pravo na zivot
2. pravo na slobodu kretanja
3. pravo na slobodu govora
4. pravo na zaposlenje
5. pravo na skolovanje
6. pravo na zdravstvenu zastitu.
Takodje teznja da se odredjena etnicka grupacija bioloski zatre ili u najboljem slucaju protera. Verbalno i fizicko maltretiranje prilikom svakog kontakta sa njima i slicno.
Da li sam ja ista od ovoga iskazao!? Vecina Roma u Srbiji zivi civilizacijski, znaci nisam prozivao Rome. Pomenuo sam da vecina siromasnih radi a ne krade, znaci ne mrzim ni siromasne...... Ne mrzim ni ove ljude o kojima sam govorio, vec se samo ne slazem da dodeljujemo stanove nekome ko nije zasluzio.
Besplatno zdravstveno- DA
besplatno obrazovanje-DA
pomoc pri zaposljavanju-DA
ne oporezivanje nasiromasnijih-DA
stanovi-NE
A problem je nastao licemernim odnosom ``demokratske`` evrope, koja je resila da se otarasi Roma (IV rajh) a mi ako im ne damo stanove onda nismo demokrate, nego rasisti, ratni zlocinci, kompleksasi, i na glavu ce nam se popeti raznorazni ``demokratski borci za ljudska prava``.....A GAZELA CE DA SE SRUSI