Stefan94d
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.03.2022.
- Pohvaljen
- 271
Iskren da budem ovaj forum pratim bas bas dugo, sta sam sve iscitao sta " nasi " rade i td na temama nebi me cudilo da neko pokusa da ukrade 3 kontaktnu sinu, signalizaciju po tunelima i td... I da interesantno je da lopova manje ima na stanicama koje su duboke - valjda kao i za lopove po zgradama vazi da slabije operisu na visljim etazama jer im je teze da pobegnu... Svakako ostajem pri misljenju da treba ici u dubinu pogotovo u centru - imamo previse starih zgrada, i misljenja sam da bi vibracije mogle da nanesu stetu zgradama?! Ali neka neko strucniji u toj oblasti odg za ovo nisam siguran sto sam napisao2006. nije ni tako daleka, i samo sam hteo da dam neko razumno objasnjenje ili doprinoseci faktor, ne da bacam drvlje i kamenje na Moskvu (znam i ja razliku izmedju Rusije i Juznog Sudana). Da li ce biti majmuna i kod nas? Ko zna... Ali sigurno ima nacin da nam ne propadne bilbord u metro i da ga ne gradimo ispod treceg kruga Pakla. Moskva je sigurno smislila nesto nakon sto im se desilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja izmena: