Galeks":3jfvdo08 je napisao(la):
...
Ko kaze da si usamljen? Ima jos slicnomisljenjenika ali nemam mnogo podataka kao npr ti i vucko. Ja mogu da kazem Vukan Vucic je debil, ali kad to kaze Jovin ima vecu tezinu, slozices se.
Pretpostavljam da je to zato što je Brana Jovin učestvovao u izgradnji desetak metro sistema u celom svetu, a Vučić ni u jednom već 30 godina samo sedi u Beogradu i vrti istu priču
Jedna Jovinova rečenica u gore postavljenim snimcima me oduševila: "Ja sam 10 godina bio na čelu komisije za metro". Bravo, care! Celu deceniju ste sedeli u toj komisiji i dobijali plate iz budžeta, a koliko kilometara, pardon, koliko metara beogradskog metroa je izgrađeno za vreme vašeg jednodecenijskog rada!?
Isto tako, kao što već pomenuh gore, podrugljivo komentariše to što grad računa most i pristupne saobraćajnice kao odvojene projekte, a sam je projektovao, priznajem impresivnu, Mostarsku petlju kao pristupnu saobraćajnicu već izgrađenoj Gazeli. I ne samo petlju, projektovao je i novobeogradsku stranu autoputa, pa je pitanje za gospodina Jovina - da li bismo danas u cenu Gazele uračunali samo most ili ceo autoput od Dobanovaca do Bubanj potoka?
I da sam zlonameran, mogao bih da kažem da je on krivac za automobilski koncept Beograda jer je bio deo ekipe koja je provukla autoput po sred grada, dovukla gomilu saobraćaja u grad i podelila ga na dva dela. Možemo i tako da intepretiramo stvari, ali znam da to nije istina i znam da bismo danas teže živeli bez Gazele i nikada se ne bih spustio na takav nivo da ga prozivam zbog toga.
Poštujem ja Branu Jovina ali nije mi jasno zašto je on uzdignut u status Boga u delu formuaške javnosti. Zašto važi zakon "ako kaže Brana, mora da je istina"?