Šta je novo?

Metro

Пробај да отвориш линкове на овој страници, ту су планови.

 
Пробај да отвориш линкове на овој страници, ту су планови.

Hvala ti 👍🙂
 
objava.jpg
 
Niko i ne vidi da ćemo za pet godina da imamo metro. Imamo samo neke papirološke probleme, ali idemo ispred vremena. Sad ćete da vidite velike radove oko Železnika. To su izuzetne stvari.

Cekamo velike radove oko Zeleznika!! Drzimo palceve i nadamo se da ce ovo da se obistini da krenu sa radovima.
 
Колико дуго се беше само насипа терен за депо? Сад ће кренути велики радови - изградња депоа, и можда дела трасе која је надземна.
 
Na žalost izgleda da se metro stvarno odlaže do daljnjeg... Za neka bolja/druga vremena
 
Kako za koga. Za mnoge to je na sreću. Nego što je pitanje dal će i pored odlaganja, eventualnog, gradnje metroa više para ići na postojeće sisteme. No, po trenutnim planovima, metro je zasigurno promašaj, a puno se već pisalo koliko nas to sve može koštati u svakom smislu te reči.
 
Pa kako mi je drug rekao, on radi u nekoj FR firmi koja se bavi nadzorom projekata i trebalo je da radi i metro u Bg-u, neobjašnjivo su krenuli da rasformiraju tim(ove) koji su bili planirani za metro i prebacuju ih na neke druge projekte - pre sveva na obnovu pruge Ni-Bg

Po meni metro ili neko radikalno unapređenje nadzemnog šinskog javnog prevoza je urgentno za Bg
 
Bice metro 100 % do 2030 najkasnije 1 linija....pa nisu kinezi prihvatili posao da grade metro iz zezanja,oni imaju na hiljade i hiljade kilometara izgradjenih priga za metro itd to je za njih smejutija nas metro
 
Bice metro 100 % do 2030 najkasnije 1 linija....pa nisu kinezi prihvatili posao da grade metro iz zezanja,oni imaju na hiljade i hiljade kilometara izgradjenih priga za metro itd to je za njih smejutija nas metro
Pa nisu se ničega prihvatili. Nije potpisan ugovor za izgradnju prve linije - jedina signifikantna stvar što je potpisana je izgradnja depoa.
 
Jedno je sta se dogadja , a drugo je sta ti pricaju na televiziji. Nece radikali u evropskim kosuljama nikad napraviti ni jedan projekat od javnog znacaja koji ne donosi ogromne pare u ugradnji. O onom interceptoru za govna da ne govorimo. Mozda i najjaci projekat za Beograd je taj interceptor kojim ce se ocistiti reke i podici kvalitet celog grada i zivota, sto naravno nije cilj , jer nema kako da se ugradi procenat koji bi se zelelo. Da nije ove vlasti grad bi danas funskcionisao znatno drugacije.
 
Они су и у овај пројекат метроа кренули са немаром да профитирају тиме што би своје нове стамбене комплексе повезали тим метроом.

Међутим, домаћа марва и и марва гастербајтерска је свакако куповала станове масовно и тиме показала режиму који стоји иза тих пројеката да никакво улагање у инфраструктуру и јавни превоз није потребно.

И зато, по ко зна који пут могу само да закључим да је ово све апсолутно заслужено.
 
Tako su pricali i sa Beograd na vodi da su to samo prazne price i lazi......pa kad je krenulo da se gradi stvarno onda su krenuli da pricaju pa to su lopovi samo peru pare
Tako i za metro sad svi pljuju necd ga biti to je laz itd a kad krene da se gradi recice ma peru samo pare lopovi
 
Udruženje SMART planera voli fino da potroši.

 
Често Метро системи у свету имају назив или су названиу част некога или нечега, некакав топоним и слично.
Ја бих овај београдски назвао Јунгине фантазије на три ливаде. То официјално, а од милоште, нарадно кратко: Три ливаде.
 
Vrh