razgradjevinar
Advanced
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010.
- Pohvaljen
- 3.284
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=417443#p417443:21v1ur78 je napisao(la):Пантограф » 18 Nov 2016 01:33 pm[/url]":21v1ur78]Иначе, трамвај у Булевару се распада од великог броја путника који превози (буквално на граници коју тај тип превозног средства може да издржи).
Далеко бољи квалитет превоза од тог правца имају и Баново брдо, и Нови Београд, јер имају и трамвај, а богме и веома ефикасан аутобус (посебно Баново брдо у данашње време).
Та теорија о штетности "конверзије" трамваја је потекла на Беобилду и видимо да је тај став преузет и са званичног места, честитам.
Човек који се зове Бранислав а презива Јовин, иначе, тако не мисли, а ни ја. Али добро. Добићемо срање од метроа, за много пара и са мање путника,а какве глупости све радимо, ни то неће бити страшно.
panto, bas sam laik po ovom pitanju ali mi je nekako logicno da bi se izgradnjom metro linije koja bi gravitirala bulevaru ali koja ne bi bila puko ukupavanje postojeceg tramvaja stanje u tramvajima znatno popravilo te bi ljudi kojima bas ta trasa odgovara dobili mnogo konforniji prevoz od trenutnog plus sto bi deo grada ispod koga bi prosla nova trasa metro linija bio saobracajno unapredjen 1000 puta.. takodje, sta zagovornici metroa u bulevaru predlazu za postojecu tram koridor kroz bulevar.. da ostane pa da imamo metro+tramvaj+5-6 auto traka ili bi tram koridor zauzele nove auto ili bici trake?