Wile E. Coyote
Advanced
Битно да је покривен.
Михаило":2ch7rpa2 je napisao(la):^^^Разлика између плитког тунела и усека је та што је плитки тунел практично нешто дубљи покривени усек. Што се поплава тиче мислим да од атмосферске воде не треба стрепети у нашим условима, тј да без проблема може да се направи систем одводњавања који би могао да прогута и највеће провале облака. Са друге стране плитки тунел је више угрожен од подземних вода, али и то није проблем регулисати на прави начин уз данашње знање и технологију.
Arnorian;86286922":2ch7rpa2 je napisao(la):Oni kao da prave kompromis, polaze od ekstrema kao što je taj vijadikt preko Trga, a mi od pravog metroa, pa da se nađemo negde na sredini, što je BELAM. Šta će sledeće da kažu, da rukohvati neće biti pod naponom i da stanice neće biti gasne komore, kao što je planirano.
direktor":1p21ihwo je napisao(la):Delija moze malo detaljnije oko pranja ulica objasnjenje sta se sa tim desilo moze ovdje a moze i u temi vodovod i kanalizacija :kafa:
Kokos":39nsdsws je napisao(la):Ako je metro na stubovima Novobeograđanima u redu i pri tom je jeftiniji on će se graditi tu nema prigovora. Ali on ima jednu veliku manu, metro na stubovima će se teško spustiti pod zemlju i proći spod Zemuna. A centru Zemuna, i to ne samo što sam ja Zemunac, je potreban metro, makar do Glavne ulice i robne kuće. Tako da ja glasam za cut&cover, a u Zemunu i još dublje.