Ја све време причам да је то град за поређење са Београдом (не само што се метроа тиче), а не Беч. Од Беча смо светлосним годинама далеко.vucko":3q9fqcgk je napisao(la):Kao sto rekoh Sofija je primer kakav bi nama trebao biti metro.I po velicini grada,skorijoj izgradnji,finansijskim uslovima i.t.d.
stanica maršala tita. mogli bi na njoj da izlože jedan od onih mercedesa pulmana u kojem se vozio. takođe i razne poklone koje je dobijao širom sveta. takoše fotografije i neke table sa osnovnim podacima o njemu.2012":3m687or3 je napisao(la):Bogme malo je ostalo pa da zajašem..
Nego ljudi dajte predloge
Ухх...као су моћне ове станице у Стокхолму, а и возови су им лепи. Само погледајте ово, жалосно шта урадише возу у сред станице! :shok:zidar":1lhmve2y je napisao(la):Stoholm:
Слажем се са тобом!Зар није боље да постоје станице нпр Нови Сад,Ниш,Крагујевац... Има Србија доста знаменитости и лепоте.rokitansky":3a32u4tc je napisao(la):Meni se to ne svidja... Tako bih zamisljo metro stanice u nekoj zaostaloj zemlji, npr. Albaniji. A i mislim da stranci vise vole da vide nesto autenticno u zemlji u kojoj dodju, a ne nekakvu copy-kicericu.
NewWorld":22h8hqvk je napisao(la):Zasto nebi imali World ili Europe Line gde bi stanice nosile imena pojedinih gradova u svetu i evropi.
Мени је ово са именима градова глупо и класично шлихтање Европи, али ако се тако нешто деси онда је боље да предност имају домаћи градови!kopmania":1pynmorb je napisao(la):Ma trebaju biti nazivi ulica gde se nalazi stanica ili trgova
А шта, ми као нисмо заостала земља? Спустите, људи, главе из облака на земљу...rokitansky":13vligsv je napisao(la):Meni se to ne svidja... Tako bih zamisljo metro stanice u nekoj zaostaloj zemlji, npr. Albaniji. A i mislim da stranci vise vole da vide nesto autenticno u zemlji u kojoj dodju, a ne nekakvu copy-kicericu.
Па видиш да нисмо, добићемо метро. :lol: :lol: :lol: :lol:Wile E. Coyote":fkku6qj9 je napisao(la):А шта, ми као нисмо заостала земља? Спустите, људи, главе из облака на земљу...rokitansky":fkku6qj9 je napisao(la):Meni se to ne svidja... Tako bih zamisljo metro stanice u nekoj zaostaloj zemlji, npr. Albaniji. A i mislim da stranci vise vole da vide nesto autenticno u zemlji u kojoj dodju, a ne nekakvu copy-kicericu.
Видим. :lol: :lol: :lol: :lol:Somi303":3ebpxwe8 je napisao(la):Па видиш да нисмо, добићемо метро. :lol: :lol: :lol: :lol:Wile E. Coyote":3ebpxwe8 je napisao(la):А шта, ми као нисмо заостала земља? Спустите, људи, главе из облака на земљу...rokitansky":3ebpxwe8 je napisao(la):Meni se to ne svidja... Tako bih zamisljo metro stanice u nekoj zaostaloj zemlji, npr. Albaniji. A i mislim da stranci vise vole da vide nesto autenticno u zemlji u kojoj dodju, a ne nekakvu copy-kicericu.
Све ти је на месту. Стално наглашавам да је Софија град за поређење са Београдом иако је за трећину мања, а не Беч. Плусчина к'о врата.vucko":3ebpxwe8 je napisao(la):@drug njile
Upravo tako,zato cu i pominjati bugare da su nam primer.Oni cak i grade sa jos manjim kamatama jer su u EU pa imaju tu povoljnost pa se ne izivljaju sa stanicama.Cak se ni Beclije nisu izivljavali sa stanicama,ali zato posteno sire mrezu svake godine.
Budzet za sirenje metro mreze Beca svake godine je 700 miliona eura koliko iznosi ukopan budzet grada Beograda!Jos jedna stavka koja ukazuje da je nase poredjenje sa Becom sa politikanska glupost.
Treba stremiti necem iznad svojih mogucnosti,ali se zadovoljiti realnoscu.
kopmania":3asmntvh je napisao(la):Ma trebaju biti nazivi ulica gde se nalazi stanica ili trgova