Ne postoji vise novinarstvo u Srbiji. Bilo je nekoliko talasa otpustanja i "prociscavanja" kadra u novinama pre svega za desetak godina, to sam cuo od starih novinara koji su sada u penziji, cast izuzecima ali ostalo ih je svega nekoliko sada.I pogotovo zašto nema ni jednog novinara kome ovako očigledna pitanja mogu pasti na pamet?
Možda je to novi prostor za Muju.Ovo kao neki bazen za krokodile
I ja imam istu asocijaciju, ova bara je kao pojilo, samo domace zivotinje jos fale.Pre bih rekao da izgleda kao obor, al nismo mi za bolje.
Najgore je što će u toj bari vrlo brzo plivati gomile smeća. Očekujem da će Đokovići vrlo brzo da se prošire dotle pa će verovatno uraditi rekonstrukciju Vodene kapije kako treba. Lako će ubediti javnost da je bolje da tu bude teniski centar nego imati gomilu smeća koje pliva u smrdljivoj žabokrečini.
Možda je to novi prostor za Muju.
Haha Bravo! Pitao sam se na šta me podseća.Ograda ko martinela u balonu za fudbal.
Haha Bravo! Pitao sam se na šta me podseća.
Elem...ovi ljudi i estetika...ja ne znam...u svađi su.
Мост-склепић, оверен и претрчан:
Pogledajte prilog 160410
Pogledajte prilog 160411Pogledajte prilog 160412
Pogledajte prilog 160413
Očekujem da će Đokovići vrlo brzo da se prošire dotle pa će verovatno uraditi rekonstrukciju Vodene kapije kako treba.
Čekaj, biciklistima je zabranjeno na mostić-sklepać? Jel' treba da plivaju, lete, rone, šta? Bici staza se prekida sa obe strane i ide direkt u ogradu. Da li su oni normalni uopšte?
Pogledajte prilog 160769
Ne postoji ovakav znak. Znak je obavestenja, ne upozorenja na opasnost ili izricite naredbe. Bez crvene trake bi oznacavao pocetak pesacko-biciklisticke staze. Da je poseban znak, oznacavao bi kraj biciklisticke staze. U oba slucaja znaci prestanak vazenja pravila da biciklista sme da se krece 35 na sat, vec voznju mora prilagoditi pesacima i voziti manje od 10 na sat. E sa ovim znakom su hteli da naprave nesto izmedju. Da je beli znak oivicen crvenom trakom sa nacrtanim biciklom, znacio bi zabranu kretanja biciklista. Takvih znakova ima na Adi.
Kakav je ovo znak?
Koliko ja bar znam, postoji znak za pešačku stazu, za biciklističku stazu, za pešačko/biciklističku stazu i postoji znak za zabranu kretanja (saobraćaja) biciklima.
Neka me neko ispravi, ali ovakav znak nije u skladu sa zakonom.
Дубоко сам разочаран овим пројектом.