Zašto bi se trudili oko toga kada mogu da prodaju niskokvalitetnu robu po ceni visokokvalitetne.Pa bilo be lepo imati jedan lanac visoko kvalitetne robe.
I ponesto u veru. Zabke su lokalne STR kao kod nas. Ali stize nam Zabka uskoro!Pa bilo be lepo imati jedan lanac visoko kvalitetne robe. Barem je moje iskustvo iz Poljske vezano za Karfur takvo u poredjenju sa Žabkom, Biedronkom i ostalim lancima tamo. U Beogradu sada jedino Merkator nudi malo jaču robu.
Otkud ovaj info?Ali stize nam Zabka uskoro!
Vero ima dobru robu ali im je osoblje najlošije, 30cm izmedju kasa, Jumbo nema svoje kase pa moraju u Vero, rade 2 od 6 kasa i mnogo još mana…I ponesto u veru. Zabke su lokalne STR kao kod nas. Ali stize nam Zabka uskorima
Vero ima dobru robu ali im je osoblje najlošije, 30cm izmedju kasa, Jumbo nema svoje kase pa moraju u Vero, rade 2 od 6 kasa i mnogo još mana…
Vero ima dobru robu ali im je osoblje najlošije, 30cm izmedju kasa, Jumbo nema svoje kase pa moraju u Vero, rade 2 od 6 kasa i mnogo još mana…
Radnja ubedljivo br1 u celoj drzavi je Maxi u Galeriji…Bilo bi dobro da udje nesto Jo’s bolje
Po cemu broj 1? Po meni Merkator>>>taj Maxi u Galeriji a i bilo sta drugoRadnja ubedljivo br1 u celoj drzavi je Maxi u Galeriji…Bilo bi dobro da udje nesto Jo’s bolje
Самоуслужне касе у Србији су спрдња. У 90% треба да ти асистира радник њихов…Касно су се сетили, требало је одмах при отварању објеката увести. Не знам што је свима тешко осим Универу и Меркатору да уведу плаћање готовином на самоуслужним касама.
Ja kad sam bio pre nekoliko, sve kase u Merkatoru su isključivo primale kartice.У Меркатору колико ја знам још увек може кешом и картицом. У Универу у Авиву на две касе може кешом да се плати а и у Дису исто може ја мислим на свакој.
Meni je najjace kada pise u merkatorovim proravnicama da samousluzne primaju samo kartice, a zapravo postoji 1-2 kase koie primaju i kes. Pa ti gledaj u pasulj.Чудно. Радио сам до јануара у близини центра и касе су примале готовину.