[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575598#p575598:3pnmc38n je napisao(la):
Kanta » 19 Oct 2018 09:26 pm[/url]":3pnmc38n]...U svakom slucaju, meso je ocajnog kvaliteta sto nisam ocekivao od njih.
U svakom slučaju, ovo što si napisao nije tačno.
Kupljen svinjski vrat bez kostiju, 1.1 kg - meso bilo odlično.
Kupljeni ćevapi, 500 g - odlični, očekivao sam da će se skupiti (kao oni iz Maksija) tokom pripreme, ali nisu.
Majka kupila mleveno meso, napunila paprike sa njima, pozvala na ručak u nedelju - odlično bilo, ništa se nije žalila da joj se meso u vodu pretvorilo.
Onaj klip sa piletinom (kada izlazi nešto iz njega) iz HRV je star 8 meseci...i nije iz Lidla. Lik koji je postavio klip je morao u međuvremenu da promeni naslov, pa tako sada u naslovu ne pominje više Lidl, jer ga nije ni kupio tamo.
https://www.youtube.com/watch?v=15SmaDBZdNY
Papaline nisu bile lepe. Girice, šta li...kao da su se više puta već odleđivale i ponovo zaleđivale, tako da dok su se spremale bukvalno se kidale. Na kraju, bačene su jer nisu bile ukusne.
Sladoled (kao Frikomov ''kvatro''), poreklom iz Italije - odličan, bolji od Frikomovog rivala, a dosta jeftiniji.
Slani štapići - iz Poljske valjda - ne dopadaju mi se, nekako su gorki. Dosta bolji Prima štapići Soko Štarka, koje nisam video da imaju. Smoki njihov imaju.
Noisette čokolada - odlična, ali ništa posebno jeftinija od npr. Soko Štarkove Noisette čokolade koju takođe prodaju.
Grill kobasice - odlične, bolje od svih onih iz Maksija (sve sam ih probao), a jeftinije i kada nisu na akciji.
Čips (plava kesa) - isti kao domaći.
Čips (crvena kesa, malo ljut, piše ''paprika'' na njemu) - bolji mi je Chipsy ljuti, onaj Chili...ali volim kad je više ljuto, možda mi se zato više dopada.
Onaj krem što je bio na akciji (750 grama za nešto ispod 300 dinara) - odličan, u rangu domaće Nutele, a faktički duplo jeftiniji od nje za istih 750 grama. Onaj skroz crni. Nije bolji od Nutele iz Nemačke, one koju možete na buvljaku uzeti 1kg za oko 700 dinara.
One njihove žvake, u bočici...ima ih 46 komada za 115 dinara - ok su. Mislio sam da su manje od Orbit, ali nisu...po dimenzijama su identične.
Ali, Orbit su bolje, duže traju da tako kažem.
I, sad da ne nabrajam sve probane artikle...
Generalno, jedini fail do sada, u slučaju mojih kupovina, su im bile papaline.