Šta je novo?

Lidl Beograd

Ne znam da li ste videli sto je lidl otvorio svoje out let prodavnice. Prodaju svoje neprehrambene proizvode po smešnim cenama. U češkoj su bili ogromni redovi da se udje u njihove prodavnice

Da, pun je Facebook video klipova ogromnih redova ispred

Uvek sam se pitao šta se dešava sa svim onim mikserima, bušilicama itd koje "kupci" raskupusaju, a sledeće nedelje već nema više ništa od toga - pojavi se skroz nova ponuda.

Nevezano za to...
Sava Centar i dalje nema samouslužne kase, a deluje da su tu baš potrebne pošto ima prilično kupaca iz okolnih firmi sa 1-2 sitnice...

Sada mi je izašao video gde je cela prodavnica prazna. Kao da je to bilo jedanput, rasprodali sve i sada zatvaraju. Nije mi jasno
.

Нема самоуслужне ни у Паријарха Јоаникија а битно да има горе у Кнеза Вишеслава.

Da li neko ima informacije ili znanje kojim tempom ide gradnja nekog Lidl objekta. Konkretno u Sremcici, poslednja info:
1744882901644.png

i od tada, februara se nista ne dogadja.
Jesu li generalno stali sa gradnjom novih prodavnica, vidim da jako malo zaposlenih imaju svuda?

Да рок је до 30. јуна, али неће сви да се иселе, Лидл је делимично променио концепцију (мало чудну концепцију) за овај објекат. Неки локали ће остати, као што је апотека, 5 шоп, мењачница, продавница сатова, продавница патика, играоница за клинце. Селе се за сада Идеја, Пепко, Лили, Рафлес кинеска робна кућа. Кинези сада имају распродају робе по 30% нижим ценама. Мекдоналдс и она самоуслужна ауто перионица остају (за сада!). Паркинг ће се исто реновирати.
Мало је чудна сада концепција Лидла, на спрату, где је сада кинсека робна кућа, ће бити канцеларије за особље, а у приземљу где су сада ове фирме које се селе, ће бити магацин Лидлове робе!
Ко зна, можда до јуна промене још неколико пута концепције!!!

Nadam se samo da takvom koncepcijom ne ostavljaju prostor kako bi parcelu prodali nekom da tu gradi stambene zgrade.

Немој да се секираш, неће се градити стамбене зграде. Ни сам Имо Центар 2 доо то не би дозволио.
Kako bi imo centar 2 mogao da nesto ne dozvoli ako nisu u vlasnistvu parcele. Ako lidl kupi ceo prostor, valjda mogu s njim sta god da rade. Posebno sada kada znamo ko je na vlasti.

@Дервишбеговић_, наравно да сам на то мислио тј. на Лидл и знам да си то поставио. А написао сам Имо центар два из разлога што се у катастру они још увек водео као власници објекта тј. као имаоци права на објекту.
1748207595925.png
Република Србија
Републички геодетски завод
Геодетско-катастарски информациони систем

katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic | 25.5.2025. 23:05:05​

Извод из базе података катастра непокретности

Подаци о непокретности
a9075a84-5f45-4547-ab9b-627e0421a23d
Матични број општине:
70181​
Општина:
НОВИ БЕОГРАД​
Матични број катастарске општине:
716090​
Катастарска општина:
НОВИ БЕОГРАД​
Датум ажурности:
23.05.2025. 16:03​
Служба:
НОВИ БЕОГРАД​

1. Подаци о парцели - А лист
Потес / Улица:
ПАРТИЗАНСКЕ АВИЈАЦИЈЕ​
Број парцеле:
1557/4​
Површина m²:
21916​

Подаци о делу парцеле
Број дела:
1​
Врста земљишта:
ГРАДСКО ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ​
Култура:
ЗЕМЉИШТЕ ПОД ЗГРАДОМ И ДРУГИМ ОБЈЕКТОМ​
Површина m²:
5658​

Имаоци права на парцели - Б лист

Назив:
ГРАД БЕОГРАД​
Лице уписано са матичним бројем:
Врста права:
СВОЈИНА​
Облик својине:
ЈАВНА СВОЈИНА​
Удео:
1/1​

Терети на парцели - Г лист

Врста терета:
ПРАВО ЗАКУПА​
Датум уписа:
19.5.2009.​
Трајање терета:
Опис терета:
*​

Забележба парцеле
*** Нема забележбе ***

2. Подаци о зградама и другим грађевинским објектима - В1 лист
Број објекта:
1​
Назив улице:
ПАРТИЗАНСКЕ АВИЈАЦИЈЕ 28​
Кућни број:
Кућни подброј:
Површина m²:
5658​
Корисна површина m²:
ПОВРШИНА НИЈЕ ЕВИДЕНТИРАНА​
Грађевинска површина m²:
12329​
Начин коришћења и назив објекта:
ЗГРАДА ПОСЛОВНИХ УСЛУГА​
Правни статус објекта:
ОБЈЕКАТ ИМА ОДОБРЕЊЕ ЗА УПОТРЕБУ​
Број етажа под земљом:
1​
Број етажа приземље:
1​
Број етажа над земљом:
1​
Број етажа поткровље:

Имаоци права на објекту

Назив:
IММОСЕNТАR ТWО DОО​
Лице уписано са матичним бројем:
ДА
Врста права:
СВОЈИНА​
Облик својине:
ПРИВАТНА​
Удео:
1/1​

Терети на објекту - Г лист
*** Нема терета ***

Забележба објекта
*** Нема забележбе ***

https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=rRQLiIqvRyQ=
https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/FindParcelaResult.aspx

П.С.: данашње обавештење од другара који ради у једном од закупљених локала, да Пепко остаје.

Vrh