Lidl je franšiza, kao i Mek Donalds. I jedan i drugi su u mnogim zapadnim zemljama simbol sirotinjskog rešenja, dok se u srbiji elitizuju koristeći se mitom u stilu "Evo šta pije Amerika". Odnosno, Srbin to drži, a Lidlu plaća za brend.Nazalost uskoro ce lidl biti sinonim za prodavnicu i nabavku, gde zaposleni dobijaju ispod prosecnu platu a sva zarada se sifonuje iz zemlje.
Da li se zna lokacija za taj novi objekat u Batajnici? Ne znam šta se dešava sa objektom na Galenici, koliko se sećam dobili su građevinsku dozvolu još pre nekoliko meseci...Skupština grada Beograda je usvojila odluku o izradi plana detaljne regulacije za Batajnicu na osnovu zahteva Lidla koji planira izgradnju objekta.
To je Cerak vinogradi, zar ne?Na Vidikovcu gde najčešće idem u Lidl su parking mesta za invalide zauzeta jer rampe nema i parking se koristi i od strane obližnjeg TC Vidikovac.
U Pozarevcu se nalazi u sklopu "Stop shop" parka.Znači to će biti prvi Lidl koji neće biti u svom, tipskom objektu?
U Pozarevcu nije tipski objekat, vec zakupljen lokalAko ćemo tako, i u Aviv parku je u sklopu shopping centra, s tim što je tipski objekat.
Brate tipski je, to sto ima 3 razlicita standarda ne znaci da nije tipski. Ne bi bio tipski da se nalazi u knez mihajlovoj.Izdvojen jeste, tipski nije. Podseća da jeste (80% jeste), ali je zbog Ikeinih sigurnosnih procedura (radio sam u ikei pa znam za procedure i pravila) morao da bude prilagođen: specijalna vrata (ista koja se koriste kod svih ostalih lokala u Avi), izlazi u slučaju opasnosti mnogo učestaliji, veća širina između rafova.