Zašto bi bio rob ako ja svakako u toj prodavnici kupujem?smece, koja je poenta uopste tih njihovih aplikacija osim da postanes rob prodavnice
Poenta je da tako istražuju tržište. Znaju ko šta se kupuje u kom kraju, koja starosna struktura šta kupuje, koliko često, ko lovi akcije, a ko kupuje po punoj ceni i sl.smece, koja je poenta uopste tih njihovih aplikacija osim da postanes rob prodavnice
Pa nista, definicija konsumerizma. Cist kapitalizam i marketinska psihologija preko gejmifikacije. Teraju te da radis ono sto zele kako bi uvecali svoj profil u zamenu za popust koji realno nije popust. I to je skroz ok.I šta onda?
Ja sam spreman da im ustupim te podatke u zamenu za popuste
Ima u Lidlu na Vidikovac, kod Meka.Gde si to video? Pošto na njihovom sajtu ima samo 3 lokacije, ni jedna bg i pri tom samo za ambalažu kupljenu u Lidlu i prihod ide u humanitarne svrhe. Dok se ne uspostavi reciklaža kao u ino, nema od ekologije ništa.
U Borči u Lidlu, mada vrlo moguće da ide u humanitarne svrhe, na izlasku iz radnje sam video aparate, ali se nisam udubljavao u objašnjenja.Gde si to video? Pošto na njihovom sajtu ima samo 3 lokacije, ni jedna bg i pri tom samo za ambalažu kupljenu u Lidlu i prihod ide u humanitarne svrhe. Dok se ne uspostavi reciklaža kao u ino, nema od ekologije ništa.
I Univerexport.IDEA, 2x Maxi, Super DIS, 2x Gomex, Aman ili Aroma kod okretnice Mirijevo III...
Sem velikog Maxija, sve ovo drugo su manji objektiIDEA, 2x Maxi, Super DIS, 2x Gomex, Aman ili Aroma kod okretnice Mirijevo III...