Micec
Beginner
- Učlanjen(a)
- 28.02.2021.
- Pohvaljen
- 58
Komšija, u kom ste vi ulazu, koji sprat? Izolacija je prilično loša generalno, sa svim komšijama sa kojima sam pričala, svi se žalimo da čujemo razgovor iz stana iznad. Najgore je u kupatilima jer se izgleda prenosi zvuk, mi na primer čujemo razgovor po dva sprata iznad. Nije izgleda problem u prozorima već se zvuk prenosi kroz podove.Mi smo se uselili u septembru, na JI smo strani isto i čuje se malo muzika sa splavova, onako u daljini nije to kao da vam je ispred nosa i nama lično nije smetalo…
Naša lamela je na primer baš dosta useljena, imamo komšije sa svih strana i nikoga ne čujemo, čak i deca kada se zatvore u sobu se mnogo manje čuju nego u prethodnom stanu ( A blok )
Sve u svemu baš smo zadovoljni![]()
@Alien je sjajno napisala post. Zgrada je generalno dobro izgrađena u smislu građevinskih radova, garaža je suva (što je retkost na Novom Beogradu), a onda ima nekih propusta na fasadi, nama su na primer kontra nagib imale okapnice pa se kiša slivala na terasu. Za sada se to lagano popravlja. Mislim da je velika greška postavljanje profesionalnog upravnika. On je na početku inicirao tonu problema, visoke račune i generalno neprofesionalan stav. Trebaće bar godina dana da se isprave propusti sa početka.