Cena je potpuno na mestu ukoliko je opravdana uslugom. Sto u lastavicama nije slucajU takvoj vrsti kompleksa je najeftinije odrzavanje 0.80e+pdv, a i to je retkost!
To je 6 radnih mesta (4 obezbedjenje - 3 smene dnevno + vikend, i cistaci). Neka je neto plata 1000e po coveku, a verovatno nije, to je max 10k na plate. Gde ode ostalih 7k?ima smisla ako imamo obezbedjenje 24/7 i bar dvoje svaki dan od 9-17 zaposlenih na odrzavanju koji ne metlaju garaze
- 270 stanova (prosecna kvadratura 50m2) - 13500e mesecno
- 335 garaznih mesta - 3350e mesecno
- + 19 lokala
Pa mora nekako x5 da se kupiTo je 6 radnih mesta (4 obezbedjenje - 3 smene dnevno + vikend, i cistaci). Neka je neto plata 1000e po coveku, a verovatno nije, to je max 10k na plate. Gde ode ostalih 7k?
Da li moze ili ne moze, zavisi od hitnosti situacije. Druga faza dok se zavrsi proci ce jos 3 godine.Gluposti, pogotovo i zbog toga što, ko hoće da kupi ovde stan, može prosto da sačeka drugu fazu.
Pa ako je do hitnosti onda moze i za 5k ili 7k lagano a moze i za 3k, zavisi kome je hitno.Da li moze ili ne moze, zavisi od hitnosti situacije. Druga faza dok se zavrsi proci ce jos 3 godine.
Na sajtu stoji da su istovremeno dobili gradjevinske dozvole za obe faze.Neka me neko ispravi ako grešim, ali mislim da investitor za drugu fazu još nema ni građevinsku dozvolu. Mislim da će im sledeći projekat biti Starry Hill, a da će drugu fazu Lastavica da ostave za posle toga?