Hvala, komplikovano ovo postavljanje slikaSteva":1eeiuyp0 je napisao(la):^^ dobrodošao, ali link ka fotografiji ti ne radi
dobro, napisaću uputstvo za forumaše kako da rade sa fotkama, ja sam ti sredio link tako da ti radi sada!
Hvala, komplikovano ovo postavljanje slikaSteva":1eeiuyp0 je napisao(la):^^ dobrodošao, ali link ka fotografiji ti ne radi
dobro, napisaću uputstvo za forumaše kako da rade sa fotkama, ja sam ti sredio link tako da ti radi sada!
Taj produzetak metroa je pravljen 1989 i tada trake nisu bile rezervisane. Jednostavni su prosirili most i napravili te dvije trake u sredini.Steva":1s73f6a8 je napisao(la):za metro kroz sa prve slike, ja mislim da su te trake oduvek bile rezervisane baš za to ako se ne varam? Brankov most nažalost nema rezervisane trake, a kako je bobić pre neki dan najavio ipak će se graditi zaseban manji mostić za Metro. Ja mislim da to može za jako brzo vreme da se odradi pošto konstrukcija ne bi trebalo da bude previše komplikovana.
Tada ce se francuzi prevoziti teleportacijomKiD":1m4jrcvu je napisao(la):LOL :lol:
@petar
pa polovan sigurno nece da bude, a dok se izgradi verovatno ce biti i moderniji od francuskog
Zašto ne bi Mi odmah uveli ovaj vid "trenutne promene mesta", jer to nije prevoz, a i ne bi nam trebali tuneli , šine.....itd.CVRKI":2yn1by77 je napisao(la):Tada ce se francuzi prevoziti teleportacijom