Gizmo123
Intermediate
Veoma zanimljiv dokument, nisam do sad video ovako nešto. Samo treba vremena proći kroz sve ovo, ima baš dosta kriterijuma.
Ugljeni":12yyjced je napisao(la):Nekoliko puta probao ali niko se nije javljao, jutros uspem da dobijem posle 4-5 pokušaja i agent mi kaze da stan nije vise aktuelan. Pa ne znam da li je do mene, ali meni je stvarno nerealno da je stan oglašen i prodat za 24h.
Pa da, ima smisla totalno, mada koji god slučaj bio, sada znam za ubuduce cim vidim zovem da zakazem gledanje stanja, pa cu posle razmišljati i o samoj kupovinimax":ovfr29mw je napisao(la):Ugljeni":ovfr29mw je napisao(la):Nekoliko puta probao ali niko se nije javljao, jutros uspem da dobijem posle 4-5 pokušaja i agent mi kaze da stan nije vise aktuelan. Pa ne znam da li je do mene, ali meni je stvarno nerealno da je stan oglašen i prodat za 24h.
Često agencije namerno oglase stan za koji su unapred imali kupca da bih "pogurali" u donošenju odluke Ili oglase prodan stan da bi došli do baze kupaca.
Madaa ima i slučajva kada se kupoprodaja brzo i obavi.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=826514#p826514:1ncj0zsn je napisao(la):NRakocevic » Čet Feb 25, 2021 4:54 pm[/url]":1ncj0zsn]Naravno da je novogradnja na Lionu - potez ka Vuku najbolje rešenje. Pitanje je samo koliko novca hoćeš da potrošiš. Imaš baš dobru novogradnju na Đermu na samom Bulevaru, mislim da je još ostalo stanova od 72 kvm ako ti je to dovoljno (imala su samo 3 velika stana od 105 kvm i oni su otišli za dvadesetak dana otkako su stavili ogradu oko placa). Ima hodnik, nema prostorija nepravilnog oblika, ima terasa srednje veličine, ispred zgrade je trotoar bez automobila (Bulevar). Nema špajz doduše ali je špajz stvarno retkost u novogradnji. Drugi problem su baš male kuhinje ali to je tako svuda u BGD. E sad, taj stan trenutno (izgradnja u toku) sa garažom ti je oko 200k. Ako hoćeš veći baš na Bulevaru moraćeš da čekaš ove Izraelce iz Kneza Miloša da krenu Depo, ali tu ti neće biti ništa ispod 3000 EUR/kvm.
Nikad nemojte da idete na to sigurno neće da mi ne odobre kredit...ja sam prilikom overe ubacio i član gde mi se učešće vraća ukoliko dođe do toga...situacija je krajnje specifična i ko zna šta vreme nosi...inače ovaj član čak i nekim investitorima odgovara pogotovo ukoliko su kupovinu obavio unranoj fazi gradnje...on kasnije svakako taj stan može da proda opet po sigurno skupljoj ceni.Alisa_Bg":2keyzv7u je napisao(la):E hvala obojici, ovo za kaparu mi ne bi palo na pamet mada ne verujem da ima ikakve šanse da ne dobijem kredit.
Bulbulderac17 pitanje jedno, može i neko drugi da prokomentariše - šta ovo odstupanje od kvadrature zapravo znači? Videla sam po forumu takve informacije ali meni je prosto neverovatno da ću ja platiti kvadraturu koja piše u ugovoru a da ću dobiti manje, kako je moguće da ne dolazi do korekcije cene ako se utvrdi da je kvadratura manja??? Da li je to nešto što mogu zahtevati da se unese u predugovor, koliko je realno?
Koliko shvatam uobičajeno je dozvoljeno odstupanje do 3%? I do tog odstupanja investitor odično ne koriguje cenu?
predragstefan":4f9rianv je napisao(la):Ali ono sto me odvraca od novogradnje su:
1. Uglavnom nepostojanje hodnika (ulazi se direktno u dnevnu sobu/kuhinju.
I meni je hodnik uvek totalni višak.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=826617#p826617:8ctldxf5 je napisao(la):Dart » Čet Feb 25, 2021 11:04 pm[/url]":8ctldxf5]predragstefan":8ctldxf5 je napisao(la):Ali ono sto me odvraca od novogradnje su:
1. Uglavnom nepostojanje hodnika (ulazi se direktno u dnevnu sobu/kuhinju.
To je zapravo plus. Hodnik je faktički neuopotrebljiv prostor koji ćeš skupo platiti.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=826629#p826629:2tebor3t je napisao(la):elcamino » Pet Feb 26, 2021 12:42 am[/url]":2tebor3t]Da li neko zna kakav je kraj Medak 2?
Konkretno me zanima onaj deo blizu toplane.
I da li neko zna da li ista vise utice na zagadjenost vazduha u neposrednoj okolini?
Hvala.