spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.442
Nema potrebe kvariti sreću kupcu, bilo kako bilo bitno je da je novi vlasnik srećan i zadovoljan svojom nekretninom.
Ja sam ovaj video pogledao pre par meseci (i okačio slike). Moj utisak je da ovde nema ni L od luksuza, sve je to nabijeno kao u socijalnom stanu u a cena .
Jednostavno deluje kao neuspeo pokušaj pravljenja luksuznog stana. Šteta,kula je bila lepa prilika da se napravi nešto vrhunsko...
Hotelski apartman? Ja sam imao priliku da budem mozda 2 puta u zivotu u nekom boljem hotelu i ovo je realno prema ovom videu jedan od najboljih hotelskih smestaja.Ovo nije snimak hotelske sobe! Bar ja nisam bio u hotelu od 5* koji ima rernu,šporet i duplu sudoperu...
Pola stana u hodnicima, a dnevna soba, kuhinja i trpezarija, da prostitke, sprčeni u jedan ćošak.Lajkujte mi post!
Hotelski apartman? Ja sam imao priliku da budem mozda 2 puta u zivotu u nekom boljem hotelu i ovo je realno prema ovom videu jedan od najboljih hotelskih smestaja.
Sigurno jos uvek niko nije uneo svoje stvari a ne dolaze namesteni.
sta drugo reci nego smece, a vradovic je sifras, njega treba ignorisati sta god da piseOvo nije snimak hotelske sobe, nego stana od oko 100 kvadrata sa (na primer) 31. sprata. Gledajte klip i prošetajte po osnovi, sve se poklapa, a ova slika je sa sajta BW, gde i dalje mogu da se vide svi ovi "The Residences at the St. Regis Belgrade" stanovi. Ja večito ne kapiram zašto vradovic misli da on jedini ovde ima pristup internetu izvan foruma, a da smo mi svi sisali vesla, pa laže za stvari koje su toliko lako proverljive...
Pogledajte prilog 160195
Ne da ja znam.Postojala je koliko znam opcija da St Regis namesti i kasnije izdaje tvoj stan zar ne?
Realno uzasan raspored prostorija. Stan 100 kvadrata je uspeo da bude svuda mali i sobe i dnevni boravak. Jbt 15 kvadrata beskorisnog prostora u hodnicima.Ovo nije snimak hotelske sobe, nego stana od oko 100 kvadrata sa (na primer) 31. sprata. Gledajte klip i prošetajte po osnovi, sve se poklapa, a ova slika je sa sajta BW, gde i dalje mogu da se vide svi ovi "The Residences at the St. Regis Belgrade" stanovi. Ja večito ne kapiram zašto vradovic misli da on jedini ovde ima pristup internetu izvan foruma, a da smo mi svi sisali vesla, pa laže za stvari koje su toliko lako proverljive...
Pogledajte prilog 160195
Vidi se da nikada nisi bio u kontaktu sa takvom vrstom ljudi i da ne znas kakav kvalitet oni zele i traze. Ovo na snimku je prosecan stan, nista spektakularno, sasvim obicno. Treba godina i godina da prodje da bi Srbija stigla do luksuza, kako u gradnju tako i u kvalitetu usluga, komunikaciji.Saznacemo uskoro pred kraj godine realnu situaciju.
Ovi stanovi su po meni namenjeni vise za osobe koje cesto putuju ili cesto dolaze u Beograd. Biznis proffesional koji je veoma zauzet. Ima biznis u Beogradu i na primer Cirihu. Putuje cesto na relaciji tamo-vamo i kad dodje u Beograd zeli da bude jako blizu galerije, promenade, banke, da ima bazen, da ima usluge od hotela, veliku sigurnost i slicno. U smislu kratko sam tu daj da to kratko vreme iskoristim sto brze i bolje. Nije namenjen kao tradicionalni stanovi gde ti kuvas spremas jela ili imas zivot u klasicnom smislu. Tako ja to dozivljavam.
Drugi neki realan use case moze da bude ako neko ima neku stariju osobu kojoj treba pre svega pristup bazenu, usluge od hotela (isporuka dorucak rucak vecera u stan na onim kolicima), podsecanje sa recepcije za lekove i slicno.
Treci moze neko da kupi za rentiranje? Mada isplativost toga je TBD.
Neko moze da kupi zato sto je to prestizna i lokacija i prestizna zgrada tipa influenceri ili poznate licnosti.
Sve u svemu (ne)standardna zgrada i (ne)standardni kupci