Bilo bi okej da ide kupcima stanova iskreno i realnoreklama ne traje "ceo dan i noc" pa da toliko smeta. Iskreno ako cemo realno po meni vise ce smetati Rivijeri, Residences i Terraces nego stanarima kule.
Bilo bi okej da ide kupcima stanova iskreno i realnoreklama ne traje "ceo dan i noc" pa da toliko smeta. Iskreno ako cemo realno po meni vise ce smetati Rivijeri, Residences i Terraces nego stanarima kule.
Замисли какве су онда околне зграде ако су кулу исфушарили. Имаш ли које слике?Daleko je Srbija od luksuza i kvaliteta. Iskreno sam mislio da ce da urade bas top stanove iznutra, ali imao sam prilike danas da vidim da je izuzetno lose uradjeno.
Nemac,da li bi mogao malo detaljnije da opišeš tvoj utisak ako si bio u nekom stanu u kuli.Daleko je Srbija od luksuza i kvaliteta. Iskreno sam mislio da ce da urade bas top stanove iznutra, ali imao sam prilike danas da vidim da je izuzetno lose uradjeno.
Daj jos neki malo duzi opisDaleko je Srbija od luksuza i kvaliteta. Iskreno sam mislio da ce da urade bas top stanove iznutra, ali imao sam prilike danas da vidim da je izuzetno lose uradjeno.
Koji je ovo deo?
Mozes misliti kad turci i tamo oni iz srednje Azije naprave zgradu koliko je to kvalitetno. Jos na sve to gazda stedi na materijalu i gleda da sto manje ulozi, a vise zaradi.Iskreno lep je bg na vodi,lepo je ato se gradi,od skora imam utisak da kula izgleda kao flaša okrenuta(no hate) nije da ne bi voleo da imam stan u kuli,ovi u ostalim zgrada se žale na radove Na vlagu ,pa se žale na vodu po garažama,još me više zanima šta će biti za par godina kad behaton počne da se vadi,mislim da nisu na visini zadatka.Cene su prenapumpane ali lako možete videti a oglasima da su ipak spustili cene na 3000€ kolko je i bilo
Lepo lepo hvala. Inace ne deluje mi da ce oktobar biti realan za zavrsetak kako su mi rekli pred kraj prosle godine. Verovatnije pocetak pa cak i sredina iduce. Ako imas neku info javi.ulaz iz Galerije ka mosticu za Kulu Beograd.
Privremeno dok se ne završi mostDobar dan, kada smo kod Selfi mostića, pitao bih bolje poznavaoce izgradnje, da li su one polukružno i u paru pobijene cevi u rečno korito neko privremeno ili trajno rešenje ( deo konstrukcije mostića)?
hvalaPrivremeno dok se ne završi most