Hvala. Obisao sam dosta stanova i ne jedan mi nije ostavio WOW utisak kao duplex na kom su prozori preko 4m i zaista zastaje dax od pogleda. Duplex ima 3 spavace sobe, samo sto cu ja posle sve ponovo renovirati. Napravicu dve spavace, kupatilo povecati i garderober od jedne sobe napraviti : )Nemac cestitam na kupovini! Mislim da je odlicna mada meni se vise svidjaju u jednom nivou ali nije neki izbor ostao.
Ono sto je bitno jeste da je odrzavanje zgrade po meni u iznosu bas koji treba da bude tako da bi dugotrajno moglo kvalitetno da se odrzava.Pogledajte prilog 138457Pogledajte prilog 138458
Mozda vlasnici stanova jesu milioneri istog nivoa, ali cim izadjes iz zgrade, dole su mizerni besprizorni nemilioneri, obicni ljudi. Ne znam, mislim da si se zeznuo. Mnogo ces strcati cim izadjes napolje, neugodno ce ti biti.Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa, mesecna placanja za odrzavanje zgrade su od 8 do 10€ po m2 mesecno.
Imamo pravo da menjamo ali treba da najavimo i dostavimo Plan St. Regis upravi. I to je ono sto mi se svidja. Ugovor je , stoje pravila ponasalja u zgradi, ne smes da psujes, vices, postoje pravila oblacenja, automobil ne sme prljav da ti bude, nema trotineta, bicoklova, rolera… Zavese u sobama u ne smeju da kvare izgled fasade I moraju da budu slicne kao hotel. Stanovi se ne smeju izdavati tj minmum je pola godine I samo jednom godisnje. Dosta toga ima i ko se ne pridrzava ovih stvari bice novcano kaznjenMislim da nemaju pravo, dozvolu treba da im da opština a obzirom koja je zgrada u pitanju verovatno ...
U BW rade nestručni ljudi što se pokazuje i u ovom primeru. Nabili veliki broj sobica jer im je neko rekao da ljudi traže što više soba u stanu, što jeste tačno ali ne u ovom slučaju. Ovde ljudi traže WOW stan, a da su im falile sobe kupili bi za te pare šestosobni stan u nekoj duplo jeftinijoj zgradi.Kupatila premala itd, stepenice na sred dupleks stana,u celoj zgradi svega 5 vrsta stanova koji se ponavljaju...
Замишљам сличан разговор 45-те између партизанских комесара и нових станара вила и салонских станова по Београду.stoje pravila ponasalja u zgradi, ne smes da psujes, vices, postoje pravila oblacenja, automobil ne sme prljav da ti bude, nema trotineta, bicoklova, rolera… Zavese u sobama u ne smeju da kvare izgled fasade
Zamisli platiš stan 900 000 evra da bi ti neko zabranio posedovanje bicikla
Ugovor si vezan da ne smes. I u ugovoru tako pise.Rekao bih da su mnogi kupci najvni i nasedaju na smešne priče-bajke agenata (koji da nešto znaju da rade ne bi bili šetači-pokazivači stanova). Čuj uprava će da te kazni???
Ko su su oni da imaju moć da te kazne jer si parkirao prljav auto ili se šetaš po zgradi u šorcu i papučama i pri tom opsuješ? Ili da iznajmiš stan čiji si ti vlasnik? Mogu samo da te tuže sudu i da izgube spor i platiće sve troškove plus nadoknadu za maltretiranje stanara.
Ne može tebi NIKO zabraniti da iznajmiš stan u Srbiji! To može u Americi gde važe drugi zakoni.
Pa u mojoj zgradi koja je u najužem centru Bgd i jedna od naskupljih u Srbiji nismo uspeli da to sprečimo! Registrovali su kategorisane sobe (za šta im ne treba saglasnost uprave zgrade i srtanara) i napravili su hostel od zgrade. Izgubili smo spor pred sudom jer rade u skladu sa zakonima republike Srbije.
Uprava hoće da zadrži KONTROLU NAD UPRAVLJANJEM zgrada da bi postepeno dizali troškove održavanja zgrade do nivoa koji je u Americi i tako sebi osiguraju vrhunske plate u narednih 30 godina.
Ugovor si vezan da ne smes. I u ugovoru tako pise.
Ljudi koji su ti uzeli stanove nece setati u papucama i ja sam ne zelim da vidim takvu vrstu ljudi, ja ne zelim da vidim bicikli u zgradi, ja ne zelim da vidim prljav auto…I svi ostali koji su dali milion I nesto eura za stan misle isto.
Primetio sam da je vama ljudima u srbiji uvek sve negativno I samo trazite u svemu lose, kako vam nije zao da trosite energiju na tako nesto I da su vam drugi krivi za sve