Првих девет спратова имају посебан премаз за одбијање птица.Taj ceo donji red koji si zaokružio je neprovidan, zato se razlikuje. Sva stakla koja su neprovidna izgledaju drugačije u odnosu na providna, to se najbolje vidi na fotografijama kada je kula osunčana. Na fotografiji koju je Igor okačio nedavno se vrlo lepo i jasno vidi koja stakla su prozori, a koja stakla su neprovidna:
Pogledajte prilog 136075
Dosta je zanimljivo citati komentare ljudi koji lupaju gloposti ovde. Ja sam kupio stan u kuli pre 2 meseca dupplex 152m2 na zalost dosta sam zakasnio jer puno izbora nije bilo, sve se vec prodalo. Ovde se ne placa samo stan u zgradi, vec sve sto ova zgrada nudi, teretanu, bazen, batlera, spremacice, obezbedjenje... Ja npr za sada ne planiram da zivim ovde, vec kada ponekad dodjem da imam gde da budem i 80% ljudi poput mene je kupilo stan u zgradi, ne ljudi iz Srbije vec iz inostranstva. Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa, mesecna placanja za odrzavanje zgrade su od 8 do 10€ po m2 mesecno.
Прејако ...Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa, ....
Knjige na metar i kilo. Nadam se da su hodnici siroki za gipsane lavove pored ulaznih vrata....Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa...
Kula Beograd iliti Novi Treći Rajh, kako je stanari odmila nazivaju.Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa
Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa
Au druže Nemac, avatar neka G klasa, pa ti sahrani nas što smo umereni (nismo apriori i uvek protiv projekta). Možeš biti milioner, sr**i pare, ali to ti neće ništa pomoći sa tim unutrašnjim stidom koji ako ti ne osećaš osećaće tvoja deca i stiditi se primitivnog ćaleta.Dosta je zanimljivo citati komentare ljudi koji lupaju gloposti ovde. Ja sam kupio stan u kuli pre 2 meseca dupplex 152m2 na zalost dosta sam zakasnio jer puno izbora nije bilo, sve se vec prodalo. Ovde se ne placa samo stan u zgradi, vec sve sto ova zgrada nudi, teretanu, bazen, batlera, spremacice, obezbedjenje... Ja npr za sada ne planiram da zivim ovde, vec kada ponekad dodjem da imam gde da budem i 80% ljudi poput mene je kupilo stan u zgradi, ne ljudi iz Srbije vec iz inostranstva. Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa, mesecna placanja za odrzavanje zgrade su od 8 do 10€ po m2 mesecno.
I posle sto svi pricaju za nase ljude da su najgori sljam gde god da odu na stranu...Dosta je zanimljivo citati komentare ljudi koji lupaju gloposti ovde. Ja sam kupio stan u kuli pre 2 meseca dupplex 152m2 na zalost dosta sam zakasnio jer puno izbora nije bilo, sve se vec prodalo. Ovde se ne placa samo stan u zgradi, vec sve sto ova zgrada nudi, teretanu, bazen, batlera, spremacice, obezbedjenje... Ja npr za sada ne planiram da zivim ovde, vec kada ponekad dodjem da imam gde da budem i 80% ljudi poput mene je kupilo stan u zgradi, ne ljudi iz Srbije vec iz inostranstva. Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa, mesecna placanja za odrzavanje zgrade su od 8 do 10€ po m2 mesecno.
Dosta zanimljiv pogled na svet.Dosta je zanimljivo citati komentare ljudi koji lupaju gloposti ovde. Ja sam kupio stan u kuli pre 2 meseca dupplex 152m2 na zalost dosta sam zakasnio jer puno izbora nije bilo, sve se vec prodalo. Ovde se ne placa samo stan u zgradi, vec sve sto ova zgrada nudi, teretanu, bazen, batlera, spremacice, obezbedjenje... Ja npr za sada ne planiram da zivim ovde, vec kada ponekad dodjem da imam gde da budem i 80% ljudi poput mene je kupilo stan u zgradi, ne ljudi iz Srbije vec iz inostranstva. Sami vlasnici stanova su milioneri i to je ono sto je super, ljudi istog nivoa, mesecna placanja za odrzavanje zgrade su od 8 do 10€ po m2 mesecno.