Civilizacijska je uvreda za mene kao poreskog obveznika Republike Srbije što su remontovali deo iznad Aleksinačkih rudnika (sasvim pristojno ruku na srce) u pravcu ka Beogradu i uspeli da NE dodaju zaustavnu traku na delu gde nedostaje. Pa bemmumisha, kolko može da košta dodatna eksproprijacija, zaštita kosine, štagod, na tih 1-2km da proširiš AP za fakin' 2 (slovima: DVA) fakin' metra. Tamo gde pre par godina izginuše Slovaci. Ajd da razumem da bi to bilo muka na Mečki, na nadvožnjacima oko Ražnja, pa neka su i čoljavi ti nadvožnjaci... Isto i za one podvožnjake i mostove oko Plane i Orašja, most preko Morave kod Mijatovca (tamo gde je visio onaj kamiondžija), tu bi moralo da se rešava i dole, ne samo gore. Ali ovo je ravno, u nivou tla i ti prebaciš sav saobraćaj u susednu (koja ima zaustavnu), radiš remont i ne nađeš za shodno da dodaš zaustavnu, stvarno šupičku...
Btw. i dalje me kraduckaju za 23 km putarine. Od Pojata do Aleksinca vozi se u koloni iz pravca BGD ka Nišu, redom 4+8+8+3 km. Ka BGD je nepodnošljivo, kolona sa čepovima na prelasku iz leve u desnu i obratno (radi se leva na svim poddeonicama, pravac NI-BG), jer šleperi i busevi tu moraju lagano, pa ih mi čekamo. Podnošljivije je u desnoj (pravac BG-NI) jer se iz dvosmernog saobraćaja nastavlja pravo, a kolona je u 2 trake, pa ima i uviđavnih vozača šlepera i putničkih vozila, koji pređu u zaustavnu i propuste te, kad vide da si rešio da ne voziš ograničenih 60.
Na tih 4+8+8+3 u levoj su na nekim poddeonicama radovi pri kraju (rade finišeri), na nekim se tek počelo, nešto možda završe brzo, nešto (nadajmo se) tek do početka udarne letnje sezone, tokom koje ćemo (nadajmo se) ovog leta biti lišeni kilometarskih kolona. Or not...