Zna li se koliko će biti po m2 cena održavanja?I naravno tema UPRAVNIK i ODRŽAVANJE?
Zna li se koliko će biti po m2 cena održavanja?I naravno tema UPRAVNIK i ODRŽAVANJE?
Jedan objekat , bliže Univerzitetskom naselju kasni žestoko pa se ni izbliza ne komentariše negativno kao na nekim drugim temama . Ne znam samo da li je do strukture stanara ili je nešto drugo u pitanju.
Преко пута Белвила, а мисли се на "Сакура парк" који је у блоку 58.Koji objekat blize Univerzitetskom naselju?
Odrzavanje je 1.4e po m2 za stan i dodatno po garaznom mestu ne znam koliko tacno.Zna li se koliko će biti po m2 cena održavanja?
Je'l to definitivno? Zar nije bila priča 0,7EUR/m2, a za garažno mesto ne znam koliko?Odrzavanje je 1.4e po m2 za stan i dodatno po garaznom mestu ne znam koliko tacno.
Ako nije rađeno u toku spuštanja plafona, ja mislim da ti sada na gine da sečeš gotov spušteni plafon...Da li imate neku ideju kako postaviti led rasvetu u kanalice na plafonu?
Prilično je uzak kanal, oko 13-14mm širine. Deluje da su ti kanali postavljeni baš za LED, medjutim ne znam odakle da krenem, odnosno kako da rešim rasvetu?
Po njihovom uputstvu deluje da su razvodne kape u plafonu iznad utičnica, tako da bi morao da se seče plafon da se dodje do napajanja
Ako mislis na spoj zida i plafona, to nije za led trake, to je obican shadow line plafon.Da li imate neku ideju kako postaviti led rasvetu u kanalice na plafonu?
Prilično je uzak kanal, oko 13-14mm širine. Deluje da su ti kanali postavljeni baš za LED, medjutim ne znam odakle da krenem, odnosno kako da rešim rasvetu?
Po njihovom uputstvu deluje da su razvodne kape u plafonu iznad utičnica, tako da bi morao da se seče plafon da se dodje do napajanja
Kod mene je odvod dole u ormaru za klimu.I šta sa terasom raditi? Nema odvoda padavina.