Sumnjam da će tako ostati. U materijalizaciji stoji da će biti popločano pločama od presovanog betona, oblika i dizajna po izboru projektanta. Tako nekako izgleda i na renderu...Na zadnjoj slici se vidi trotoar uz zgradu. Deluje da je finalni izgled trotoara, malo je cudno da su se opredelili za obican beton ako zavrsni sloj. I mnogo manje reprezentativni projekti su imali unikatnije poplocanje. Inace sam projekat je nenadmasiv, osvezenje za ovaj deo grada.
Evo jedne fotke iznutra. Meni uzivo izgleda skroz ok, čak i visina jer smo i na višem spratu... Bio sam skeptik po pitanju prolaza svetlosti, ali mi i to izgleda ok.Igore, da li si uspeo da uđeš u neki stan?
Kako izgledaju prozori?
Ta ograda od perforiranog lima?
Da ali vidim da od otvorenih vrata lokala do poda ima samo 1-2cm. Ne znam kako ce ploce preko ovoga staviti.Sumnjam da će tako ostati. U materijalizaciji stoji da će biti popločano pločama od presovanog betona, oblika i dizajna po izboru projektanta. Tako nekako izgleda i na renderu...
Pogledajte prilog 142453
Takođe, definitivno nema popločavanja, iako je navedeno u materijalizaciji kao nešto što će da se uradi. Ja ne mogu da ukapiram koja je ušteda u pitanju na tih par stotina kvadrata, na ovoliki projekat. Beton ispred ovakve zgrade... Popločavaju investitori oko mnogo mnogo skromnijih objekata... Takođe, ulazi za sada ne obećavaju da budu ni blizu rendera... Nadam se da neće sada na kraju da pokvare utisak kroz stvarno male uštede...Pogotovo nešto što se vidi sa ulice za objekat koji bi im trebao biti referenca za dalje....Danas sam prolazio pored zgrade i tamo su neki majstori prskali taj beton ispred, pitao sam ih i rekli su mi da to ostaje kao trajno rešenje, neće biti ploče preko.
Moj utisak je da je sam stan uradjen odlično, u skladu sa onim što je bilo predvidjeno i ugovoreno. Ove stvari spolja, beton ispred zgrade, hodnici i naročito gelenderi u zgradi malo kvare utisak. Nadam se da neće dozvoliti da takvi detalji u projektu naruše zadovoljstvo i poverenje kupaca.
Ukusi su zaista razliciti. Da je originalan exterijer za rezidencijalnu zgradu, jeste, ali iskreno mnogo pre bih rekao da je ovo neki "klinicki centar" nego zgrada za stanovanje.Meni se ova zgrada baš dopada
Dobar je i ovaj asfalt svuda oko zgrade, izgleda da im je ponestalo para u poslednjem trenutku, nesto jadnije nisam video. Vidim bice i po neko drvo.
Koliko se ne razumes u ono sto kometarises…Stvarno, bas nista jadnije nisi video? Dakle, ni projekte Aleksandar grupe (K-District, The One, Kalemegdan Park) gde se zgrade kao zmijice nabijaju na nekoliko metara jedna od druge; ili one Hruscovke u BW ili novogradnju u Bloku 45 (da ne pricam o raznim zgradama po Vracaru i perifernim opstinama)? Najjadnije sto si video u Beogradu od svih investitora je to sto je ispred zgrade, umesto plocica, ravan beton?
Dakle, stvarno treba prestati sa dramljenjem oko najnebitnijih stvari na svetu. Moguci razlozi su to da im je zaista ponestalo para (oni su veliku vecinu stanova prodali po cenama iz 2020-e) ili da samo te plocice nisu mogle da stignu na vreme, a nisu hteli da odlazu projekat zbog njih. Kako god, njihova lista prioriteta je, po meni, smislena. Stanovi unutra, koliko razumem, deluju odlicno, kao i garaze, tj. ako su morali da ustede - ustedeli su na pravoj stvari. Ako je bilo pitanje kasnjenja materijala - ja mislim da gotovo niko ne bi pristao na odlaganje (pa makar i uz naplatu penala) kako bi dobio plocice ispred zgrade.
I, konacno - beton je mnogo bolje resenje dugorocno. Na vecini mesta gde su stavljene plocice, posle par godina krenu da se odvajaju, klimaju, teze je za voznju kolica i sl. Ipak nije sve u estetici.
Da, nisam skoro video nesto jadnije u novogradnji, zasto imas problem sa tim ?Stvarno, bas nista jadnije nisi video? Dakle, ni projekte Aleksandar grupe (K-District, The One, Kalemegdan Park) gde se zgrade kao zmijice nabijaju na nekoliko metara jedna od druge; ili one Hruscovke u BW ili novogradnju u Bloku 45 (da ne pricam o raznim zgradama po Vracaru i perifernim opstinama)? Najjadnije sto si video u Beogradu od svih investitora je to sto je ispred zgrade, umesto plocica, ravan beton?
Dakle, stvarno treba prestati sa dramljenjem oko najnebitnijih stvari na svetu. Moguci razlozi su to da im je zaista ponestalo para (oni su veliku vecinu stanova prodali po cenama iz 2020-e) ili da samo te plocice nisu mogle da stignu na vreme, a nisu hteli da odlazu projekat zbog njih. Kako god, njihova lista prioriteta je, po meni, smislena. Stanovi unutra, koliko razumem, deluju odlicno, kao i garaze, tj. ako su morali da ustede - ustedeli su na pravoj stvari. Ako je bilo pitanje kasnjenja materijala - ja mislim da gotovo niko ne bi pristao na odlaganje (pa makar i uz naplatu penala) kako bi dobio plocice ispred zgrade.
I, konacno - beton je mnogo bolje resenje dugorocno. Na vecini mesta gde su stavljene plocice, posle par godina krenu da se odvajaju, klimaju, teze je za voznju kolica i sl. Ipak nije sve u estetici