Nisu bili ni za SNS koliko su generalno protiv EU/NATO pa po tome mere podršku.Pa dobro, sumnjam da su oni i bili protiv SNSa u startu... nece odlaskom u Moskvu ista postici oko povecanja podrske.
Nisu bili ni za SNS koliko su generalno protiv EU/NATO pa po tome mere podršku.Pa dobro, sumnjam da su oni i bili protiv SNSa u startu... nece odlaskom u Moskvu ista postici oko povecanja podrske.
Zato što još nisu čuli vesti.da se neko okrenuo protiv studenata jer je Vucic otisao za Rusiju.
То се чује само од пар ликова који на било какав помен деснице и Русије добију оспице. Потпуно небитни ликови. За Вучића не гласају прави десничари, исто тако као што за наци зелене не гласају прави левичари. За Вучића гласају опортунисти и празнолобањаши.Ja sam juce bio na slavi u jednom selu, a trenutno sam u jednom malom mestu poznatijem kao Zlatibor i cuo sam puno rusofilije, cuo sam iznenadjujuce mnogo monrahistickih teznji(?!?), cuo sam dosta mrznje prema zapadu, ali nikad, jos nijednom, da se neko okrenuo protiv studenata jer je Vucic otisao za Rusiju.
Vecina rusofila ne podnosi Vucicev stav prema Rusiji i smatra da je lazan i prevrtljiv. Nesto poput Lukasenkovog vidjenja situacije. Takodje im se ne svidja sto bi da iskoristi Rusiju za sopstveni opstanak.
Што је најгоре, верујем да постоје овакви људи. Русофилство, тј тачније ово обожавање руске државне моћи и гајење наде да ће нас осветити, уништило је српски менталитет. Независно потпуно од запада, руски деспотски поглед на свет је погубан и морамо га се ослободити ако хоћемо да икада буде боље.Da, gomilu njih.
Slikao bih ti sada viber grupu sa posla da me ne mrzi zbog slika i imena da editujem gde su oni što su do juče pisali "pumpaaaaaaj" danas u fazonu "to acooo, je*******i EU, tako to radi pravi predsednik"
Pri tom su to ljudi 40+ godina, radno sposobni, nisu penzosi.
Nama je put zamrznut već 3 godine ako ne i više.Picula kaze da ne zna da li je ovo zamrzavanje puta
Zašto? Pa nije to podrška nama, to je podrška RT ca tamo negde kopa litijum i dostavi u EU.@vucko ja sam mislila da se to negde ocekuje sada kada nam jasno kazu da nismo ni u redu za pridruzivanje, nema mi logike da ima Litijum kod nas bude strateski projekat?
Otišao je javno da podrži agresiju Rusije na Ukrajinu, a to podržava ogroman deo njegovog biračkog tela iako se o tome ne govori više u tolikoj meri.On je ovim efektivno vezao desničarsko telo uz sebe jer je uprkos protivljenju EU otišao na noge Putinu.
Čak i oni koji su simpatisali studente sad posle ovoga nemaju sumnju za koga će glasati na izborima.
Kao što rekoh opet će lagano dobaciti do 56%
Hm...da li je?Veliki je bes EU zemalja na svoje građane svalio jedan ego manijak.
Polako, bajato saopštenje. Videćemo posle 9-og.Hm...da li je?
![]()
Ambasadori članica EU sa Macutom: Ostajemo privrženi proširenju Unije, pomagaćemo Srbiji
Ambasadori zemalja članica Evropske unije (EU) u Beogradu danas su premijeru Srbije Đuru Macutu poželeli uspešan rad na toj funkciji i poručili da ostaju privrženi proširenju Unije i da će i dalje pomagati Srbiji na putu evropskih integracija, saopštila je Vlada.www.danas.rs