Да питају да као и њима Вучић скупи потписе?Треба се спремати на време. Помоћ опозиције ће свакако из логистичких разлога бити неопходна.
Слетео у Баку.Poleteo je ka Moskvi.
Слетео у Баку.
Питање је да ли је СНС скупљао потписе опозиционим листама да им помогне, или да би уситнио разједињену опозицију.Да питају да као и њима Вучић скупи потписе?
Leti sa "Embrajerom" ovaj put
Leti sa "Embrajerom" ovaj put
Postavio sam zbog objašnjenja zbog čega leti embarerom a ne falconom.Ovo treba kao da bude smešno?![]()
Možda nije vest ali bih voleo da čujem sad objašnjenja kako je on zapadni čovek i daljeProbudite me ako padne, sve ostalo nije vest.
On je ovim efektivno vezao desničarsko telo uz sebe jer je uprkos protivljenju EU otišao na noge Putinu.
Čak i oni koji su simpatisali studente sad posle ovoga nemaju sumnju za koga će glasati na izborima.
Kao što rekoh opet će lagano dobaciti do 56%
Za prethodne ugovore nije morao da ide na noge Putinu.Bio sam poprilično siguran da će otići u Moskvu, ne toliko zbog toga što je to obećao Putinu, već zato što Srbiji ističe ugovor o gasnom snabdevanju krajem maja, te bez pristanka Putina Srbija bi ostala bez gasa s obzirom da većinski zavisi od njega.
Za prethodne ugovore nije morao da ide na noge Putinu.
Zavšravao je to telefonskim putem.
Forum i tviter odnosno X kao i reddit nisu realni pokazatelji stanja svesti nacije.Ko su ljudi koji tako razmisljaju? Ja ne poznajem nijednog. Na ovom forumu nisam video nijednog. Na reditu koji posecujem povremeno kao izvor informacija, jedno jako cudno i otrovno mesto, nisam video nijednog.
Jel ti poznajes nekoga ko podrzava proteste ali je cuo za odlazak kod Putina i okrenuo se za 180 stepeni?
Da, gomilu njih.Jel ti poznajes nekoga ko podrzava proteste ali je cuo za odlazak kod Putina i okrenuo se za 180 stepeni?
Te ljude je svakako delilo 2 crvene od zaokruzavanja SNS na glasackom mestuDa, gomilu njih.
Slikao bih ti sada viber grupu sa posla da me ne mrzi zbog slika i imena da editujem gde su oni što su do juče pisali "pumpaaaaaaj" danas u fazonu "to acooo, je*******i EU, tako to radi pravi predsednik"