Šta je novo?

Izbori 2025

Na mrežama su se pojavili botovi višeg nivoa koji upravo šire defetizam, pa ne treba nasedati. Ne sumnjam u studente, samo neka opozicija ne smeta, kao npr. Miloš francuz ili Ponoš i njima slični. A i neka smetaju to će im biti kraj, kao Vuku Drašković 2000 te godine.

Лидери опозиционих странака морају да схвате да нису они битни као личности, већ циљ борбе.
Надам се да нам следи велико чистилиште опозиционе сцене.

Na mrežama su se pojavili botovi višeg nivoa koji upravo šire defetizam, pa ne treba nasedati. Ne sumnjam u studente, samo neka opozicija ne smeta, kao npr. Miloš francuz ili Ponoš i njima slični. A i neka smetaju to će im biti kraj, kao Vuku Drašković 2000 te godine.
Kako mislis da ne smeta. Milos Jovanovic je Vuk Draskovic, udbas modernog doba.
Svako ko je napadnut od strane Sns je zapravo njihov.
Secamo se plakata Milos Francuz i Milica Lazljivica.
Njihova uloga je da smetaju i prave narod ludim.

"Nisam siguran je li dobro imati nove izbore pod starim uslovima. Evropski parlament i EU mogu poslati misije u pokušaj deblokade internog procesa pregovora, kao što smo već jednom uspeli u Severnoj Makedoniji. Međutim, za tako nešto mora postojati dobra volja sa obe strane. Brisel takođe može izvršiti ozbiljniji politički pritisak što bi uključivalo i suspendovanje isplate evropskih sredstava."
Imam nekoliko pitanja za pametnije ovde:
1. Kako Brisel naterati da konkretno reaguje i kakve su sanse za to?
2. Kako su naterali Makedoniju da prihvati tu misiju?
3. Kako da nateramo vlast ovde na to?
4. Kako je to tamo izgledalo, da li su stvarno pomogli?
5. Imamo li kakvu sansu da nateramo ove da srede te biracke spiskove, realno koliko im treba vremena moze valjda za mesec-dva?
Molim vas nek neko pojasni kad ja matora, a ne znam

Kada su trezori sa deviznim zalihama bili prazni, kada zlata nije bilo ni grama, kada su čitave fabrike prodavane za 1 dinar (cak ni u staro gvoždje) , kada....
Tada ne beše ,,vatre,, koja se održava i niko nije držo maraton biciklom, peške i dr , do Brisela i sl
A sada kada je sve poprilicno puno
i deviza , zlata i ostalog
Eto vozi se , trči se ....
Na popunjeno , može samo ako je neko ,,bacio oko,, na mastan zalogaj da proguta

Ne mislim da ovo sada valja ali zato tek to što se priželjkuje e to sigurno nece biti dobro jer bice na pitanje
pa di sve je nestalo opet ?
odgovor ce biti : ,,pojela maca,,

Prosta logika kaže :
Izmedju dva zla, - biraj manje zlo

Naravno to ne važi za ,,macu, i mačice,,
koj bi samo omastili brkove 😄

Malopre nađoh na netu paa reko da okačim ovde
aXaxGJM0_700w_0.jpg

"Nisam siguran je li dobro imati nove izbore pod starim uslovima. Evropski parlament i EU mogu poslati misije u pokušaj deblokade internog procesa pregovora, kao što smo već jednom uspeli u Severnoj Makedoniji. Međutim, za tako nešto mora postojati dobra volja sa obe strane. Brisel takođe može izvršiti ozbiljniji politički pritisak što bi uključivalo i suspendovanje isplate evropskih sredstava."
Imam nekoliko pitanja za pametnije ovde:
1. Kako Brisel naterati da konkretno reaguje i kakve su sanse za to?
2. Kako su naterali Makedoniju da prihvati tu misiju?
3. Kako da nateramo vlast ovde na to?
4. Kako je to tamo izgledalo, da li su stvarno pomogli?
5. Imamo li kakvu sansu da nateramo ove da srede te biracke spiskove, realno koliko im treba vremena moze valjda za mesec-dva?
Molim vas nek neko pojasni kad ja matora, a ne znam
Možda je pomoglo to što je vlast u Severnoj Makedoniji u tom trenutku imala dve 'neprijateljski' raspoložene države u susedstvu koje su članice EU. Odnos SM i Grčke je normalizovan tek nakon smene vlasti.

Kapiram da bi Mađarska oslobođena od Orbana naredne godine mogla da bude saveznik opozicije u Srbiji.

У Македонији је била мултифакторијална прича - односи Грчка - СР Македонија, односи Бугарска - СР Македонија, односи албанци - македонци, стратешка жеља НАТО да пресече план Кинеске брзе пруге и тако неутралише утицај Кине, утицај Турске као главне анти-Грчке државе.

Vrh