Šta je novo?

Izbori 2024

Ja bih samo dodao prelazna ekspertska vlada. Džabe prelazna vlada svih vladajućih i opozicionih. Da nam ne dođe Tomislav Momirović i glumata ministra saobraćaja, a da je od saobraćaja seo u auto i vozio.
Screenshot_20250128_113815_com.instagram.android_edit_558623102770490.jpg
Screenshot_20250128_113818_com.instagram.android_edit_558633892875696.jpg

Oде небитни премијер. Толико о томе да га загревају за председника.
On nije dostojan da bude predsednik kućnog saveta. Meni je bio nejasan njegov izbor. Očekivao sam Malog. Vučević je baš slab kadar, Brnaba je Tesla za njega.

Вучевић је био најумивенији и најмање исфлекан а главни конкурент у то време био му је Стефановић тако да његов избор не чуди.
Брнабић, реално, нема никакав потенцијал ни политичку тежину а ни великом делу самих напредњака није посебно симпатична.
Мали је у делу њиховог бирачког тела препознат као "бивши жути" за разлику од Вучевића који је напредњак од почетка.

Вучевић је био најумивенији и најмање исфлекан а главни конкурент у то време био му је Стефановић тако да његов избор не чуди.
Брнабић, реално, нема никакав потенцијал ни политичку тежину а ни великом делу самих напредњака није посебно симпатична.
Мали је у делу њиховог бирачког тела препознат као "бивши жути" за разлику од Вучевића који је напредњак од почетка.
"Neisflekan", a dolazi iz evropskog Medeljina, tj. Novog Sada. Prijatelj mu "Snajper".

У то време Вучевић је добром делу људи релативно непознат.
Имају проблем са кадровима и он је био најмање лоше решење које су у том тренутку могли да понуде.
То што је из Новог Сада посматрано је као плус јер се сматрало да се тиме и јачају позиције СНС-а у Војводини и прича о централизму ставља по страни.

On nije dostojan da bude predsednik kućnog saveta. Meni je bio nejasan njegov izbor. Očekivao sam Malog. Vučević je baš slab kadar, Brnaba je Tesla za njega.
Ретко који СНС министар је дорастао функцији.
Мали је претерани елитиста.
У СНС се напредује ко више плати.
Милош из НС је имао лепе провизије па је напредовао у хијерархији.

Морали бисмо добро да размислимо да ли је уопште постојао неки СНС министар који је дорастао функцији и који није био климоглавац.
Највећа мистерија ми је ипак бивши градоначелник Зоран Радојичић.
Шта човека који је несумњиво остварен и за кога се из авиона види да не припада том миљеу натера да буде фикус.

Морали бисмо добро да размислимо да ли је уопште постојао неки СНС министар који је дорастао функцији и који није био климоглавац.
Шта човека који је несумњиво остварен и за кога се из авиона види да не припада том миљеу натера да буде фикус.
Zbog Tiršove 2 da se izgradi. Posle je i bio narodni poslanik, mrzi me da gledam da li je i dalje.

Ево на прву, покојни Тасовац је био на месту, покојни Браца Петковић исто, и можда онај Родић што је био министар одбране после Вучића, једини није силовао војску за своју личну промоцију.

Pre samo godinu dana:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali provozali su se večeras pored "Zimske bajke", popularnog mesta koje Beograđani obožavaju.

- Siniša je slikar, snimatelj, ili kako se to kaže. Pobegli smo ovim mojima iz obezbeđenja, ovo je "Zimska bajka" pogledaj koliko je ljudi super izgleda, svi radosni, spremili se za praznike - kaže predsednik Vučić, dok vozi.

On je rekao ministru Malom da je danas bio jedan stranac kod njega, i da će posle otkriti i koji.

- On je rekao sve je super, ubedljivo ste pobedili, ali kaže za grad, dajte im izbore. Ne mogu da dajem, narod je rekao, ne može država da se ruši. To je narod rekao - ističe Vučić.

- Ovo su četiri godine mira, četiri godine napretka za Srbiju - dodao je on.

Mali je potom otkrio koje "iznenađenje" je spremio, i odvrnuo na radiju pesmu "Četiri godine" Lepe Brene, uz koju su predsednik i ministar finansija zapevali.

Moraće omladina više da se uključi u politiku ako mislimo da napravimo neke promene. U redu je ovo sa dosadašnjim zahtevima, ali ako proglase izbore, moraće da se skupe redovi i da se osmisli još jedan zahtev koji se tiče toga, tipa lista sa ekspertima i da onda narod može da glasa, jer nažalost ovakva opozicija ne može ništa da uradi.

Vrh