Šta je novo?

Izbori 2024

Mene malo podseca na "sedi ne nasedaj", e sada, to zavisi od 01.02 i daljih koraka nakon performansa Vucka danas.
Sa druge strane, treba i dati neku vedrinu i energiju toj omladini ako vec ostaju 24h u blokadi.

Do sada su umeli da se nose sa situacijom pa ostajem optimistican da se nece razvodniti dalje blokade.
Niko nije verovao da ce preziveti Bozic a evo nas pred februarom tako da videcemo, verujem da ima ogromna kolicina pametnih i pametnijih ljudi od mene tu svakako.

Završeno trčanje podrške, sad tuširanje, klopa i povratak na Autokomandu. Ovaj put kolima 😁

Izazvao me kolega koji je trčao pre par sati, on je bio brži, ali moj izgovor je da sam bio bolestan prethodna tri dana i da sam se zadržao na Autokomandi dok je on samo protutnjao 😁 Evo, ja čelendžujem @GOJE da ode da istrči, podrži decu i vrati se 😃

Pogledajte prilog 227435
Pogledajte prilog 227436
k***** kolima, stizu Brdo i Zarkovo

1000022664.jpg

Иначе, трајно затворити овај део аутокоманде за колски саобраћај. Данас је Београд био најпријатнији за боравак и путовања у свим правцима у последњих 30 година.

Završeno trčanje podrške, sad tuširanje, klopa i povratak na Autokomandu. Ovaj put kolima 😁

Izazvao me kolega koji je trčao pre par sati, on je bio brži, ali moj izgovor je da sam bio bolestan prethodna tri dana i da sam se zadržao na Autokomandi dok je on samo protutnjao 😁 Evo, ja čelendžujem @GOJE da ode da istrči, podrži decu i vrati se 😃

Pogledajte prilog 227435
Pogledajte prilog 227436
Видим фураш Страву. Обзиром на моју цифрољубивост, посебно ценим ове резултате.

Него, у складу са твојим ранијим опсервацијама - како објаснити чињеницу да је државни врх прихватио усташке захтеве, које није хтео да прихвати пуна три месеца, и зашто забога мења пола владе, под утицајем хрватске службе? Нисам чуо образложење.

Kakva su mišljenja forumaša za ove trubače, DJa, kolo i ražanj na blokadi? Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe jer su do sada sve organizovali na vrhunskom nivou...pogotovo ono sa onim "niko tebe ništa nije ni pitao" i onog odbijanja razgovora samo Zagom. Imaju kredita zbog toga.
Moje mišljenje je da su mogli bez nekih elemenata ali ajd...

Ne zato što ih ja stavljam pod neki svoj moralno-etički radar ili što je moje mišljenje bitno. Nego što je ovo političko - društvena borba i treba paziti između ostalog i na imidž pa i na detalje. Ali dobro, kažem ajd...

Jel slušao neko, šta je gazda rekao?
Ja što vidim sažetke, bukvalno ništa, uz jedno "a biće i jeftinih stanova" od Ane Brnabiće na kraju.

Ima li nečeg novog, nekih pretnji, bilo čega?

Gledao ja, ništa nije rekao, sve isto kao i u svakom prethodnom obraćanju.

Ovaj komentar koji je jutros neko napisao na N1 sasvim dobro sumira sve što se u stvari i desilo.

1738007218880.png

Pored "PoZiVa nA MiR" nije propustio da u svakoj rečenici provuče neku uvredu, optužbu, spin ili laž prema studentima i opoziciji, onako kukavički, radikalski, kako on to najbolje sme onda kad nema bojazni da će neko da ga opauči preko njuške žvalave. Konferencija je krenula šatro staloženo i ozbiljno, ali u roku od 5-10 minuta je nastavio u svom starom bahatom huškačkom maniru.

Видим фураш Страву. Обзиром на моју цифрољубивост, посебно ценим ове резултате.

Него, у складу са твојим ранијим опсервацијама - како објаснити чињеницу да је државни врх прихватио усташке захтеве, које није хтео да прихвати пуна три месеца, и зашто забога мења пола владе, под утицајем хрватске службе? Нисам чуо образложење.
Brojevi su mi takvi da kada bi ih video neki psihijatar, odmah bi mi ustanovio opsesivno-kompulzivni poremecaj 🤣 A nisam gadjao, osim sto sam na 10km stopirao aplikaciju i setao do kuce 😁 A ni to ne radim inace.

Nego, jesi ti ispunio celendz? 😤

Cenim da je situacija kuku lele, ako nam Hrvati ovo rade, spasavaj se ko moze ako Bugari odluce da napadnu 🤣

Ne mogu slusam bolesnika, dva puta na nogama do Autokomande, nemam vise snage bi psihicke, ni fizicke 🤣 Ako nisu ispunili zahteve, ne zanima me.

giphy.gif

Studenti, još jednom da se oglasim i da kažem još jednom...Velika ljubav i ponos za vas! :)

Mada ovog puta i za srednjoškolce, veliki pozdrav i za vas! :)

I da iznesem neko svoje mišljenje kratko, ako dozvoljavate...Mora da usledi neki rok i neki ultimatum, dosta su nas zaje*******avali, da prostite, neka ispune zahteve i neka odje*******u, da opet prostite...Nema više priče sa njima i nema pregovora, niste uradili svoj posao na vreme, niste ispunili sve zahteve? Izvolite ispunite ih, i onda se tornjajte, to vam je gospodo još jedan zahtev, jer prosto niste radili svoj posao, imamo pravo i na njega, jer smo mi vaš klijent i mi vas plaćamo, vi radite za nas, gospodo, ne obrnuto :)

To sam bar naučio u svojoj karijeri, da kada ti nešto klijent zahteva (u ovom slučaju klijent je narod, "podizvođač i izvođač" je vlast)...Ima to da ispuniš i nema šta da pričaš, nego da radiš i ispuniš svoje obaveze...Ovi nisu to uradili, tako da ono

P.S. (edit): Za one što se pitaju "a šta posle"....Ništa ne brinite, snaći ćemo se, preživeli smo mnogo gore stvari, preživećemo i neko vreme i bez zvanične vlasti i institucija, da malo raščistimo

P.P.S: Nemojte da pevate i igrate i veselite se u bilo kom smislu na ovim protestima, nikakvi Goblini i Brkovi i šta god...Okrenuće to ovi u sekundi u svoju korist, a nije ni red, ne dolikuje...Samo jedan dobronameran savet :)

Poslednja izmena:
Krajnji ishod ove političke krize je prelazna vlada.
Bez nekog cinizma, jeste...Prelazna Vlada, čak i ekspertska, da proste neki na izrazu :D

Samo Vlada koja nije ova sad, niti opoziciona, oni su davno ispucali svoj kredit i poverenje, reset totalni mora da se desi...Neka nas plenumi vode, bilo ko, da uspostavimo red u državi i steknemo uskoro uslove za neku normalnu državu, u tome je poenta po meni

Mi imamo zakone i pravila, koji nam omogućavaju normalnu i funkcionalnu državu, samo što se niko toga ne drži...Nama treba neko ko će na ovo da nas podseti i opet, ponovno uspostavi, i onda možemo da pričamo o tome ko će da vodi državu, ali prvo da se kolektivno podsetimo SVI, šta je to država u stvari

Vrh