NRakocevic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.10.2019.
- Pohvaljen
- 1.022
Mr. Proper.Dal je neko uopste realno razmatrao da ce onog metiljavog debila da isture za predsednika
Mr. Proper.Dal je neko uopste realno razmatrao da ce onog metiljavog debila da isture za predsednika
Ja bih samo dodao prelazna ekspertska vlada. Džabe prelazna vlada svih vladajućih i opozicionih. Da nam ne dođe Tomislav Momirović i glumata ministra saobraćaja, a da je od saobraćaja seo u auto i vozio.
A ne, to je sportski gradjen lik,Mr. Proper.
On nije dostojan da bude predsednik kućnog saveta. Meni je bio nejasan njegov izbor. Očekivao sam Malog. Vučević je baš slab kadar, Brnaba je Tesla za njega.Oде небитни премијер. Толико о томе да га загревају за председника.
"Neisflekan", a dolazi iz evropskog Medeljina, tj. Novog Sada. Prijatelj mu "Snajper".Вучевић је био најумивенији и најмање исфлекан а главни конкурент у то време био му је Стефановић тако да његов избор не чуди.
Брнабић, реално, нема никакав потенцијал ни политичку тежину а ни великом делу самих напредњака није посебно симпатична.
Мали је у делу њиховог бирачког тела препознат као "бивши жути" за разлику од Вучевића који је напредњак од почетка.
Ретко који СНС министар је дорастао функцији.On nije dostojan da bude predsednik kućnog saveta. Meni je bio nejasan njegov izbor. Očekivao sam Malog. Vučević je baš slab kadar, Brnaba je Tesla za njega.
Zbog Tiršove 2 da se izgradi. Posle je i bio narodni poslanik, mrzi me da gledam da li je i dalje.Морали бисмо добро да размислимо да ли је уопште постојао неки СНС министар који је дорастао функцији и који није био климоглавац.
Највећа мистерија ми је ипак бивши градоначелник Зоран Радојичић.
Шта човека који је несумњиво остварен и за кога се из авиона види да не припада том миљеу натера да буде фикус.
Ево на прву, покојни Тасовац је био на месту, покојни Браца Петковић исто, и можда онај Родић што је био министар одбране после Вучића, једини није силовао војску за своју личну промоцију.Морали бисмо добро да размислимо да ли је уопште постојао неки СНС министар који је дорастао функцији и који није био климоглавац.
Највећа мистерија ми је ипак бивши градоначелник Зоран Радојичић.
Шта човека који је несумњиво остварен и за кога се из авиона види да не припада том миљеу натера да буде фикус.
Kapiram da je agencija savetovala SNS da raspišu vanredne parlamentarne izbore dok još imaju neku popularnost.
Он одговара опису који је Север навео - није дорастао функцији, и климоглавац.Verbić.