A gde sam ja napisao da su okrenuti njima? Ja kažem šta Nemačka treba da uradi ako misli da napreduje, oni to znaju i sami. To ti je posledica okupacije nakon WW2, sve je lepo trajalo 75 godina ali više nije tako.A Nemačka okrenuta Rusiji već jedno 100 godina bar, a pogotovo posle II svetskog rata
Moguce da je ultimativni cilj USA da uvuce evropu u veci rat pa da oni vade kestenje iz vatre, prave nove granice i posle daju kredite za izgradnju kao posle ww2 a pritom svo vreme prodajuci naoruzanje evropi uzdizuci svoju ekonomiju kao sto vec rade za ukrajinu. Te pare koje odobravaju za ukrajinu ne salju se Zelenskom nego svojim fabrikama u americi da prave oruzje za ukrajinu. Genijalno zar ne?Možemo mi da se sprdamo, taborimo ili teramo u apsurd, ali Evropu čekaju ogromni, ogromni problemi.
I ne može niko da me ubedi da su 1) zverski incidenti na dnevnom nivou i 2) odbijanje EU vlasti i država da to sankcionišu i 3) armije tuđina koji svakog dana organizovano stižu brodovima na obale EU - puka slučajnost i splet okolnosti.
Ne znam šta treba da se desi da ljudi uvide i priznaju da postoji problem. Možda po 10 terorističkih napada dnevno, ili po 10.000 silovanja, možda da Vatikan podigne zastavu sa polumesecom ili šta... Ne znam šta se to dešava sa ljudima generalno u zadnjih par godina, mnogi kao da su nadrogirani nečim i odbijaju da priznaju realnost i probleme oko sebe.
A gde sam ja napisao da su okrenuti njima? Ja kažem šta Nemačka treba da uradi ako misli da napreduje, oni to znaju i sami. To ti je posledica okupacije nakon WW2, sve je lepo trajalo 75 godina ali više nije tako.
Pa moguće je, viđam sve više ljudi koji kažu da Ameri profitiraju na mukama Evrope, a i da bi da odu korak dalje i uvuku je u rat. Lično nemam neki decidan stav o tome, jer je sve moguće sa ovolikim psihopatama i maloumnicima na mestu svetskih lidera.Moguce da je cilj USA da uvuce evropu u rat.
Kako nema? Nord Stream 2? Prisiljeni da ne kupuju jeftine energente od Rusije koji su im potrebni zbog industrije i koji su im bili dostupni do 2022.Napisah jer si ti rekao kako treba da se okrene Rusiji, a ona već okrenuta odavno, nema šta da se okreće više.
Možemo mi da se sprdamo, taborimo ili teramo u apsurd, ali Evropu čekaju ogromni, ogromni problemi.
I ne može niko da me ubedi da su 1) zverski incidenti na dnevnom nivou i 2) odbijanje EU vlasti i država da to sankcionišu i 3) armije tuđina koji svakog dana organizovano stižu brodovima na obale EU - puka slučajnost i splet okolnosti.
Ne znam šta treba da se desi da ljudi uvide i priznaju da postoji problem. Možda po 10 terorističkih napada dnevno, ili po 10.000 silovanja, možda da Vatikan podigne zastavu sa polumesecom ili šta... Ne znam šta se to dešava sa ljudima generalno u zadnjih par godina, mnogi kao da su nadrogirani nečim i odbijaju da priznaju realnost i probleme oko sebe.
Jesmo možda opet iznenađeni ko Emilija Popadić?Žestoko su udarili na Srbiju, pogotovu Nemci. Žele da nas zgaze zbog koketiranja sa Rusima.
Mučena Šesta je tako temeljno uništena i propala, da mi je evo sad neprijatno da se autujem kao njen bivši đak. Ovo je samo vrh užasa.Forum beogradskih gimnazija najavio štrajk, opet traži smenu direktora Šeste
Zaposleni u beogradskim gimnazijama, članovi Foruma beogradskih gimnazija, najavili su da će 1. aprila 2024. godine stupiti u jednočasnovni štrajk upozorenja, a istog dana će ispred Šeste beogradske gimnazije biti održan i protest.novimagazin.rs
A evo i razloga:
"Predsednica skolskog odbora na polugodistu trazila da se popravi ocena sa 4 na 5. Niko nije glasao za. Ona ponistava vece, trazi novo... I da opet poprave ocenu... Vece odbija. A onda Radisav pokrece disciplinski."
Inace direktor je SNS pion. Tako funkcionise feudalizam u Srbiji, koliko znam 6. gimnazija je pod ingerencijom feuda SNS Zvezdara.
Ironija je da su se oni svi (osim donekle jula ali on je i nebitan) služili srBskim nacionalizmom i rusofilijom kako bi došli i održali se na vlasti....Veca jaja i izdajnike nismo imali. Srs, sps, jul, i njihovi produkti.
Vazno je podsetiti i da su mase krajem 80tih slobu videle zapravo kao spasioca kosova uz pesmu "oj srbijo iz tri dela ponovo ces biti cela" na kraju ga komunjarski izrod izgubi celog i to ratom u koji uvuce celu zemlju (nakon sto je jedan rat vec izgubio kao i tu teritoriju gde su prethodnih 4-5 vekova živeli srbi koji su čak preživeli i ustaški genocid)Kosovo je nažalost završena priča. Neki nisu hteli podelu Kosova, počev od Miloševića pa do Koštunice. Čak je i ludi Ćosić predlagao podelu. Inače, Rugova je čak 1992. godine pristao da Srbi zadrže trećinu Kosova. Srbija je imala najgoreg čoveka na mestu predsednika. Umesto da ga se odrekne, vrši se njegova rehabilitacija. Lud narod, luda zemlja.
Što bi moj drug rekao: "Ko šiša Kosovo, to je ionako vuko...na." Predložiš mu podelu: "Kako bre da delimo ono što je naše?" Znači bolje da ti velika Albanija bude do podnožja Kopaonika nego da dobiješ makar nešto....