SNS 65
Nestor 15
Dobrica 20
Savo 10
Po kom osnovu ce Dobrica dobiti toliko?
Savo ima ogroman potencijal, pljuje Hila, ne da Kosovo, ne blebece o Srebrenici... a ima hipstersku i urbanu organizaciju, dobro organizovanu, bavi se aktivizmom, ekologijom...
Spaja i desnicu i levicu i centar, ogroman potencijal.
I Savu vole zene. Nije to mala stvar.
NDMBGD je prilicno ogranicen. Imali su kao Moramo 11 posto pre dve godine odnosno 13 mandata. Bilo bi logicno da sa Aleksicem i DS-om imaju vise, ali ja vidim da su ih skroz skrajnuli i preuzeli sve.
Ne znam gde su im nestali sajt biramborbu.rs i instagram nalog, imali su ih pre neki dan, ali sve je bilo u NDMBG fazonu skroz i samo su bile izjave Dobrice, Biljane i Lazovica.
I evo ga sad Dobrica kao kandidat.
Tako da je BB po svemu sudeci manje vise ZLF, a i ZLF-u Savo otkida dosta hipstera, tako da ne vidim gde vidis toliko mandata za njih.
Razumem da se ti ljudi cimaju i prave dobru organizaciju, dok Ekoloski ustanak i Aleksiceva stranka su neki nivo Dundjerove stranke po pitanju organizacije (mozda gresim), ali prilicno sam siguran da je tako.
Problem je sto se prilicno oseti taj vajb kod ZLF-a da su oni u fazonu, mi se cimamo i radimo, a vi jedete govna i filozofirate, e, sad cemo sve mi da preuzmemo, bili kvalikovani ili ne, ne mozemo da cekamo vas dok se smislite i organizujete.
A Cuta i Aleksic su prilicno popularni, svakako popularniji od Lazovica, Biljane i Dobrice, ali su sad skrajnuti nekako.
I u takvom odnosu snaga unutar BB-a, uz pojavu Save, ne vidim da ce napraviti nesto.
No, ocekujem, eto, da bar zajedno sa Nestorom imaju vise od Vucica, nebitno koliko ce BB, a koliko K-P.