Šta je novo?

Izbori 2024

Kako nema? Upravlja Nemackom. Okrenuli Nemce od Rusa. Sad Nemci uzimaju skuplje energente od Usa i propadaju. U recesiji su.

Dobro, evo USA nema uticaj u Evropi. Šta se promenilo? Pošto je to kažeš kočnica da kosovo bude opet srpsko
Sve bi se promenilo, evropske države bi mogle donositi odluke za sebe što bi donelo rizik od novih ratova kao nekad pre WW2 ali i dalji napredak. Za nas bi bilo najbolje u tom slučaju mirna reunifikacija kao što Kina planira sa Tajvanom (ne znači da će se desiti).

Da se Kosovo vrati nekim čudom u okvire Srbije da li bi se neko preselio tamo? Ili bi se i dalje svi gurali u BG, NS, i druge gradove?
Ja nikad, nemam nikakvu konekciju sa Kosovom.
Nama se teritorija koju imamo pod kontrolom i gde imamo vlast prazni. Ne znamo ni sa ovim što nam je ostalo od države da upravljamo kako treba.
Stoji argument ali preduslov je skroz nova vlast koja će raditi u interesu naroda a ne ovi kolonijalni upravnici. Tek tada se može sprečiti dalji odliv stanovništva.

Sve bi se promenilo, evropske države bi mogle donositi odluke za sebe što bi donelo rizik od novih ratova kao nekad pre WW2 ali i dalji napredak. Za nas bi bilo najbolje u tom slučaju mirna reunifikacija kao što Kina planira sa Tajvanom (ne znači da će se desiti).
Spreman si da živiš u državi sa 1.5 miliona Albanaca? U redu ti je da premijer bude Albanac? U kom ti matriksu živiš. Velike države nikada neće povući priznanje Kosova. Italija, Nemačka, Britanija, Holandija, Danka, Švedska, Norveška... Nijedna nikada neće odustati od toga da je Kosovo nezavisno. Ti nam predlažeš da izginemo za Kosovo i budemo izolovani kao Gaza? Genijalno.

Promena geopolitičke situacije u svetu ne ide preko noći.

Čekali smo 380+ godina da se promeni geopolitička situacija pa da se dignemo na ustanak protiv Turaka i to tek kad su ih svi ostali stisli sa svih strana pa se onda mi priključili.

Ko će od nas živeti još 100-150 godina npr da dočeka da se Amerika raspadne i da se promeni geopolitička situacija?

Čak i da se kojim čudom desi preko noći npr Amerika da propadne ili EU mislite da će to proći bez posledica?

Pogledajte 1929, pogledajte 2008...

Zaato ne ujedinjenje Gondora i Rohana, kad se vec ugledamo na planove koji su ostvareni samo u masti?

Zapravo nije daleko od istine jer najveć strah Amerike i jeste saradnja Nemačke i Rusije.

Ovde je lepo objašnjeno, skraćeni snimak ali ima celo predavanje

Jeste, i rusi nisu morali istočne nemce da ograđuju zidovima i žicom kako ovi ne bi bežali na američku stranu, kako da ne...

Da se Kosovo vrati nekim čudom u okvire Srbije da li bi se neko preselio tamo? Ili bi se i dalje svi gurali u BG, NS, i druge gradove?

Ja bih konkretno mogao na Brezovicu. Lep kraj, ima perspektive. Jedino me brine zracenje, tone uranijuma bacene... dzaba pare i lep krajolik ako je zdravlje naruseno.
Mozda prvo da pocrkaju ptari i uranijim da se "izluftira" pa da se vracamo.

Da li smo u modernoj istoriji imali takvu vlast?
Nažalost ne.
Ko će od nas živeti još 100-150 godina npr da dočeka da se Amerika raspadne i da se promeni geopolitička situacija?
Promena će doći do 2035. najkasnije, ne bih ja pisao ovako da bi se moralo čekati još 100+ godina.
Čak i da se kojim čudom desi preko noći npr Amerika da propadne ili EU mislite da će to proći bez posledica?
Ne možemo znati da li će biti posledica ali možemo samo da se nadamo da neće. Ako je SSSR mogao da ne započne WW3 kada se desio raspad mogu i oni.

Ja bih konkretno mogao na Brezovicu. Lep kraj, ima perspektive. Jedino me brine zracenje, tone uranijuma bacene...
Inače te ne brine ovo đubre šo rekama što se sada baca, burad sa istrošenim uljem što se zakopava u zemlju, deponije na svakom ćošku, seča drveća na pančićevom vrhu i sl?

Jedini koji je uveo nemačku u ljubav sa rusima je bio Gitler, al ni on nije izdrzao,duze od par godina...

Nemačka je izdejstvovala da se glasa o Srebrenici na sednici UN. Nisam siguran za datum, ali će sigurno biti ove godine. Dovoljna je prosta većina da se izglasa genocid. Tada će zaista RS biti u bezizlaznoj situaciji. Meni se čini da se krenulo u rasturanje entiteta RS i da će BIH biti unitarna. Jedan čovek, jedan glas, jedan predsednik. Deluje mi da je zapad otpisao Srbe i da će odrešene ruke dati muslimanima u Bosni. Prvo ubijaš muslimane u jednom delu sveta, a onda im izađeš u susret u drugom. Mi smo postali vreća za udaranje pošto Rusima očigledno ne mogu ništa.
isto rece vucko sada

Podrška Putinu i Rusiji dolazi na naplatu.

Prehranili smo porodice (prodaja nekretnina, renta, roba sire potrosnje) i napunili budzet time sto smo primili preko 30.000 Rusa. Da nije njih, ne bi bilo para u budzetu. U zivotu nije sve plus, nekad je i minus.
Ds nismo pustili Ruse, uzeli bi ih Turci, Gruzini, Kazahstanci, Mongoli, Tajlandjani il ko vec.

Eto, dobiće i Partizan pare. Doduše, biće večito drugi, ali nema veze. Svi su namireni. Valjda će sada navijači Partizana da glasaju za AV, kao što su penzioneri nakon 20.000 pomoći.

Dinko je projekat službe, nisu ga džaba izvalačili iz Banja Luke. Mora se voditi nacionalistička kampanja jer drugo nemaju šta da ponude. Možda se aktivira još neki antisrbin do kraja kampanje, zavisi od situacije. Sve u svemu, služba sve kontroliše, ali samo u Srbiji. Van Srbije, nisu ni za šta. Mora se očuvati radikalsko-spsovski lopovski sistem. Dam sve strancima, dam Kosovo, ali će oni ćutati na sve što ja radim u državi. Nastavlja se koprcanje u ovoj žabokrečini.

Vrh