Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 9.236
Nagorno-Karabah bi trebalo da bude lekcija za domaće rusofile kako izgleda kad te Rus brani. Prodali su ih i ostavili ih da crknu, masakr će im napraviti Azeri. Boli Ruse uvo i inače, a kamoli sad kad su se o jadu zabavili u Ukrajini.Ne znam da li ste ispratili pad Nagorno Karabaha? Čini mi se da će Azeri priznati Kosovo jer sada nemaju razloga da se zalažu za međunarodno pravo. Poslušaće Turke i dodatno ojačati muslimanski blok.
Prvo se malo informises pre nego sto udjes na internet i na forum neki i lupis glupost.Nagorno-Karabah bi trebalo da bude lekcija za domaće rusofile kako izgleda kad te Rus brani. Prodali su ih i ostavili ih da crknu, masakr će im napraviti Azeri. Boli Ruse uvo i inače, a kamoli sad kad su se o jadu zabavili u Ukrajini.
Naravno, tu lekciju domaći rusofili neće naučiti, kao što nisu ni 1991. ni 1999.
Pričam o situaciji u kojoj su Rusi šatro neki "mirotvorci" koji treba da obezbede komunikaciju između Jermenije i opkoljenog Artsaha, i generalno pomognu deeskalaciji situacije. Nekako njih uvek nema, ili su slabi, ili su nečim zauzeti, baš onda kad treba da budu tu (i kad su nama trebali i sad kad su potrebni Jermenima).Prvo se malo informises pre nego sto udjes na internet i na forum neki i lupis glupost.
Predsednik Jermenije je priznao nagorno karabah kao deo Az jer se okrenuo americi i izdao Ruse koji su ga branili. Znaci pre nego sto lupetate gluposti neke prvo se informisite dobro a da to nisu portali neki nasi koji pojma nemaju o cemu se radi.
Izvoli razuveri me, slušam šta je istina. Mikrofon je vaš.I ti opet nastavljas istu pricu neverovatno. Gde ti nalazis te informacije bas me zanimaIli je to projektovano u tvojoj glavi pa pises sta oces ?
Znaš li šta je Artsah? Znaš li ko živi u Artsahu? Znaš li šta se upravo sada dešava u i oko Artsaha? Znaš li razliku između (Republike) Artsah i Nagorno-Karabaha (u širem smislu)?Evo poleteo sam bas da se objasnjavam sa tobom. U 2 recenice gore sam ti napisao o cemu se radi a ti projektuj svoje informacije u glavi kako hoces.
Azerbejdžan ima Turke da im drže leđa. Koga imamo mi?Nagorno-Karabah je lekcija Azerbejdžana nama da treba da se sačeka pogodan trenutak i vojnom akcijom oslobodi Kosovo...
Kvalitetan stend ap, daj nam jošNagorno-Karabah je lekcija Azerbejdžana nama da treba da se sačeka pogodan trenutak i vojnom akcijom oslobodi Kosovo...
Схватили Руси са ким имају посла па што да они потурају своју главу и каче се са...
Ti si osbiljan ne?Nagorno-Karabah je lekcija Azerbejdžana nama da treba da se sačeka pogodan trenutak i vojnom akcijom oslobodi Kosovo...