Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.267
Nagorno-Karabah bi trebalo da bude lekcija za domaće rusofile kako izgleda kad te Rus brani. Prodali su ih i ostavili ih da crknu, masakr će im napraviti Azeri. Boli Ruse uvo i inače, a kamoli sad kad su se o jadu zabavili u Ukrajini.Ne znam da li ste ispratili pad Nagorno Karabaha? Čini mi se da će Azeri priznati Kosovo jer sada nemaju razloga da se zalažu za međunarodno pravo. Poslušaće Turke i dodatno ojačati muslimanski blok.
Prvo se malo informises pre nego sto udjes na internet i na forum neki i lupis glupost.Nagorno-Karabah bi trebalo da bude lekcija za domaće rusofile kako izgleda kad te Rus brani. Prodali su ih i ostavili ih da crknu, masakr će im napraviti Azeri. Boli Ruse uvo i inače, a kamoli sad kad su se o jadu zabavili u Ukrajini.
Naravno, tu lekciju domaći rusofili neće naučiti, kao što nisu ni 1991. ni 1999.
Pričam o situaciji u kojoj su Rusi šatro neki "mirotvorci" koji treba da obezbede komunikaciju između Jermenije i opkoljenog Artsaha, i generalno pomognu deeskalaciji situacije. Nekako njih uvek nema, ili su slabi, ili su nečim zauzeti, baš onda kad treba da budu tu (i kad su nama trebali i sad kad su potrebni Jermenima).Prvo se malo informises pre nego sto udjes na internet i na forum neki i lupis glupost.
Predsednik Jermenije je priznao nagorno karabah kao deo Az jer se okrenuo americi i izdao Ruse koji su ga branili. Znaci pre nego sto lupetate gluposti neke prvo se informisite dobro a da to nisu portali neki nasi koji pojma nemaju o cemu se radi.
Izvoli razuveri me, slušam šta je istina. Mikrofon je vaš.I ti opet nastavljas istu pricu neverovatno. Gde ti nalazis te informacije bas me zanima Ili je to projektovano u tvojoj glavi pa pises sta oces ?
Znaš li šta je Artsah? Znaš li ko živi u Artsahu? Znaš li šta se upravo sada dešava u i oko Artsaha? Znaš li razliku između (Republike) Artsah i Nagorno-Karabaha (u širem smislu)?Evo poleteo sam bas da se objasnjavam sa tobom. U 2 recenice gore sam ti napisao o cemu se radi a ti projektuj svoje informacije u glavi kako hoces.
Azerbejdžan ima Turke da im drže leđa. Koga imamo mi?Nagorno-Karabah je lekcija Azerbejdžana nama da treba da se sačeka pogodan trenutak i vojnom akcijom oslobodi Kosovo...
Kvalitetan stend ap, daj nam jošNagorno-Karabah je lekcija Azerbejdžana nama da treba da se sačeka pogodan trenutak i vojnom akcijom oslobodi Kosovo...
Схватили Руси са ким имају посла па што да они потурају своју главу и каче се са...
Ti si osbiljan ne?Nagorno-Karabah je lekcija Azerbejdžana nama da treba da se sačeka pogodan trenutak i vojnom akcijom oslobodi Kosovo...