Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.090
Где они сви уопште иду по том насипу?
Siguran sam da Srbija koristi dug u razvojne i opravdane svrhe taman koliko i da holandska kraljica ima nelegalnu vikendicu na nasipu.To je bruto plata, kao sto je receno gore.
Koje cene, cega i gde?
Niko ne tvrdi da je zivotni standard ovde bolji nego na Zapadu, ali nema ni potrebe za besmislenim pricama o 'enormnom dugu' kad je isti, za sad barem, u prilicno normalnim granicama.
Ispred nasipa u koritu je uglavnom isečena šuma koja štiti nasip od talasa i tu su sagrađene kuće, vikendice, vile (bukvalno vile).Где они сви уопште иду по том насипу?
Ispred nasipa u koritu je uglavnom isečena šuma koja štiti nasip od talasa i tu su sagrađene kuće, vikendice, vile (bukvalno vile).
Njima je voda već plavila kuće, ali to nije problem. Za dva meseca su ko nove.Једино решење је да буде нека огромна хиљадугодишња поплава и разјебе све редом и те куће и викендице и виле и насип и све, тада ће да се реши тај проблем,
неће ништа да се реши променом власти, јер ту је градња почела пре Вучића и ко зна ко ту све има куће.
Naravno, svi se zaduzuju opravdano i razvojno samo Srbija rasipa. Bukvalno svaki veci infrastrukturni projekat se barem delom finansira iz kredita.Siguran sam da Srbija koristi dug u razvojne i opravdane svrhe taman koliko i da holandska kraljica ima nelegalnu vikendicu na nasipu.
Kako se sami sebi ne zgade neki ljudi ostaće mi životna enigma.
Što bi vi rekla, dela govore.Naravno, svi se zaduzuju opravdano i razvojno samo Srbija rasipa. Bukvalno svaki veci infrastrukturni projekat se barem delom finansira iz kredita.
Vi kao da se trudite da gospodina predsednika Aleksandra Vucica prikazete u sto boljem svetlu, birajuci najgluplje vektore za napad.Što bi vi rekla, dela govore.
Slazem se, kod nas se slavi obavlja dosta dostojanstvenije, civilizovano.Ne mogu se izjednačiti doček ispred gradske skupštine i ovi događaji koje je Defke objavio sa divljim navijanjem koje je sve zastupljenije. A i kada bi Novak ne daj Bože odlučio da zida hotel ispod Kalemegdana,ljudi bi se oduševili,sportisti su heroji ovog doba.
Hvala Bogu.Slazem se, kod nas se slavi obavlja dosta dostojanstvenije, civilizovano.
Mislim da se u americi dobijaju pare za navijanje, u svakom slucaju postoje placene navijacice.Jao vidi infantilne Amerikance, prave paradu za neki kosarkaski klub, fuj: