Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 23.217
Ovo na 20:00 je narodna poslanica
Ovo na 20:00 je narodna poslanica
Šarović juče na Nova S:
- Da se ne lažemo više, Vučić sve ovo što radi, radi kao najevropljanin. Vučić za ovo što radi ima apsolutnu podršku i EU i SAD. Vučić je u ovom trenutku izbor zapada. Ovo su pokazatelji da zapad ne zanima kako ćemo mi živeti, da li će biti sloboda medija, da li će nas neko tući po ulici. Ne, oni kažu - ako je na čelu Srbije neko ko ispunjava to što mi od njega tražimo, ako nam daje to što daje na Kosovu, ako daje našim firmama unosne poslove, menjajući srpsku budućnost za svoj opstanak na vlasti, mi se sa tim slažemo.
Najzad istina i na UM
A slatkaaaa jeeee...Ovo na 20:00 je narodna poslanica
BELGRADE, May 30. /TASS/. Serbian President Aleksandar Vucic’s opponents are trying to stage a Maidan-style coup (the term "Maidan" was coined after Kiev’s central Independence Square, or Maidan Nezalezhnosti, to refer to anti-government riots) in the capital, Russian Ambassador to Serbia Alexander Botsan-Kharchenko said on Tuesday...
Harcenko je na platnom spisku Hulje. On ne radi za Rusiju nego za HUlju kao i gomila briselskih i americkih diplomata.А сад мало Боцан-Харченко, да се поједини Вучићеви противници не би до бескраја ложили да је Москва с њима (народ у Москви јесте вероватно, Кремљ, биће ипак, није - мени је посебно жао, волео бих, много, да су нормална држава, али су зло од државе):
Maidan-style coup attempt unfolding in Belgrade — Russian ambassador
Извор: ТАСС (Телеграфска агенција Совјетског Савеза)
na 2:17:00 je i Vučićević iz informeraOvo na 20:00 je narodna poslanica
Vrh. U prevodu,popisamo se na vase zahteve.Ubacujemo jos jedan SNS projekat a vi drndajte vunu petkom do mile voljePocelo emitovanje Informer TV-a, cestitke svima koji slave!
Vrh. U prevodu,popisamo se na vase zahteve.Ubacujemo jos jedan SNS projekat a vi drndajte vunu petkom do mile volje
Covek otisao i dogovorio pomeranje protesta sa petka na subotu sa nacelnikom policije. Moze mu se Preuzeli proteste i masu ljudi kao da su ih oni izveli.
Da si ti ziv i zdrav, ovo je mrvica od mrvice koju ostali uzimaju.