Šta je novo?

Izbori 2024

Tako je.
Najbolji student prava da nauči svoje nadleznosti!

A advokat Đuka prespavao predavanja iz svojinskih prava i ljudskih prava (prava deteta).

Na uvodnim časovima iz imovinskih prava se uči da ni jedan čovek ne može biti ničije vlasništvo ili sam po sebi predmet kupoprodajnog ugovora. Sem fudbalera.

Kad Arhiv kaze izmedju 100 000 i 102 000, jasno je koliko je sati!

1000017859.jpg

I pustio sam ih..šta više pratim ih. Ali svi znamo kako će ovo da se završi. Kad obesmisle sve ovo, izgube momentum i kada se ljudi obeshrabre nakon silnih blokada šetlni i svega ostalog. Eto imali smo masu i za litijum...evo i sada. Prošli put smo kao napravili pauzu čuj zbog godišnjih odmora. Sada ide Nova godina...po istom receptu nas prave budalama dok svi kolektivno ne odustanemo od bilo kakvih akcija.

I pustio sam ih..šta više pratim ih. Ali svi znamo kako će ovo da se završi. Kad obesmisle sve ovo, izgube momentum i kada se ljudi obeshrabre nakon silnih blokada šetlni i svega ostalog. Eto imali smo masu i za litijum...evo i sada. Prošli put smo kao napravili pauzu čuj zbog godišnjih odmora. Sada ide Nova godina...po istom receptu nas prave budalama dok svi kolektivno ne odustanemo od bilo kakvih akcija.
Ponovicu uputstvo za danasnji dogadjaj

1000017860.jpg

Вучићева хистерија ће сада да достигне врхунац јер све подсећа на њихов претходни пад што значи да ће се борити свим силама да то спречи како год знају и умеју и све више тонути у своју разоткривену радикалштину. Сада су најопаснији и најкрхкији

Треба са свих страна ујединити се и извршити притисак, ако стварно медицинари ступе у штрајк као што се шушка то ће бити огроман ударац за режим а такве ствари су сада најпотребније. Овакав протест неће сам по себи ништа решити али драстично поткопава легитимитет, то што нас је било као 5. октобра је само по себи огроман удар легтимитету режима и ветар у леђа студентима

Само стрпљиво истрајавати и повећавати притисак на све стране кренуће да пуца по шавовима а евентуални крах наредне године или неких наредних година дочекати разумним, надпартијским захтевима за техничком владом, слободним медијима и условима за слободне изборе када ће различите странке различитих делова политичког спектра моћи да се поштено такмиче

Treba da se pojača pritisak na sluge režime u tužilaštvu, RTS-u, MUP-u, REM-u i da im se jasno stavi do znanja šta ih čeka kad ova vlast padne, a to su otkazi i krivične prijave za sve koji su radili suprotno zakonu. Takođe, treba ponuditi i onima među njima koji sad otkažu poslušnost Vučiću i počnu da rade svoj posao po zakonu, amnestiju u budućnosti.

Treba da se pojača pritisak na sluge režime u tužilaštvu, RTS-u, MUP-u, REM-u i da im se jasno stavi do znanja šta ih čeka kad ova vlast padne, a to su otkazi i krivične prijave za sve koji su radili suprotno zakonu. Takođe, treba ponuditi i onima među njima koji sad otkažu poslušnost Vučiću i počnu da rade svoj posao po zakonu, amnestiju u budućnosti.
Ako kojim slučajem RTS razvije kičmu ovi su obrali bostan

Bilo bi i interesantno i korisno saznati koliko ljudi je bilo sprečeno ili zaglavljeno onim otkazivanjima i zastojima vozova i autobusa. Ako neko to sazna negde, neka prenese. Čisto da se vidi koliko još ljudi je danas želelo da bude na Slaviji a sprečeno je. E onda će ovi još više da se us_ru.

Skidajte (preuzimajte) i čuvajte snimke i slike iz dronova, jer nikad se ne zna kad bi neko od g..ana mogao da ih prijavi ili ukloni. Pritom ne mislim samo na SNS mašineriju, nego i na medije, produkcijske kuće, pa i sam Google, na sve koji su uvek po difoltu protiv naroda i običnog čoveka. Pritom ko prati YT papazjanije zna da je danas lako ukloniti nečiji video čak i bez konkretnih dokaza da se radi o krađi autorskih prava ili kršenja uslova. Sve je više slučajeva gde se samo na osnovu "flag-a" nešto uklanja. Zato valja kopirati sve, kao što sam ja npr kopirao snimke onog najvećeg protesta i šetnje prošle godine.

Bar je ove kratke snimke moguće lako i brzo preuzeti. I razdeliti po netu i mrežama.

Evo krecu sibicarski trikovi:

Kao ne znaju sta su zahtevi, ko ovde jedan forumas koji je uklonjen.
Kazu dalje svi zahtevi su ispunjeni, pa to ne bi pas s maslom progutao, a ne ova pametna deca.

I skrece na ovo sto @Bulbulderac kaze:
Naglasio je da zbog toga sve više veruje da je krajnji cilj svega što se dešava da neko dođe na vlast bez izbora.
„To se neće desiti. Predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić nikada neće dati mandat za sastav prelazne vlade i niko iz Srpske napredne stranke (SNS) neće glasati za tako nešto“, kazao je Vučević.
Ma niko im to ne trazi (za sada), sto se prave blesavi, nek ispune tacku 1, svu dokumentaciju na sunce !!!

po istom receptu nas prave budalama
Izvini, ali ko to i kakva je to rečenica? Ko te pravi budalom? Studenti? Blago tebi.

Studenti se tek zagrevaju, tu su svaki dan na barikadama, izuzetno su organizovani i mogu za sat vremena da skupe minimum 10 000 ljudi za akciju.

Opozicija nešto organizuje i posle ode na letovanje/zimovanje.

Ovi poljoprivrednici, ekolozi... moraju ljudi da se vrate u svoja rodna mesta.

Studenti su tu i ne idu nigde i tek su počeli.

Inače, što se tiče zahteva, evo i Bakiću je jasno:

Oni taj prvi zahtev studenata ne mogu da ispune jer bi svi morali da idu na višedecenijsku robiju na čelu s huljom.

Mada ja više smatram da bi se to brže desilo hapšenjem batinaša pa ispitivanjem ko ih je poslao, odnosno da tužilaštvo radi posao, što je zahtev, ali nije ni bitno.

Vrh