MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.083
Ако је донесена таква одлука треба је испоштовати и ако се не слажемо 100% са том идејом.
Ali ko je doneo te odluke i kako?
Ако је донесена таква одлука треба је испоштовати и ако се не слажемо 100% са том идејом.
Додуше и да то време потрошимо за шетање по граду већина старијих људи би у међувремену отишла кући. Ако се буде шетало до Пинка, битно је само да се блокира улаз у зграду споменуте телевизије, а за то и не треба пуно људи.Što se Pinka tiče, meni ne smeta, ali s obzirom da na protestima ima i dosta starih ljudi, ljudi sa decom i ljudi sa kerovima, mislim da je očekivanje da se pešači od SkupSline skroz do Pinka, previše za neke učesnike. Odnosno ne mislim da će svi stići do onde.
Ту власт која би га на кратко сменила тешко да би заменила СНС, јер би за мање од годину дана људи сазнали за десет пута горе афере од било које до сад. И Владу коалиције око ДС 2004. године нису сменили социјалисти и радикали, већ ДСС, НС, СПО и Г17, то јест углавном партије које су пар година раније биле у владајућој коалицији са ДС.I ima da se izgubi glasanjem i da se potrosi energija i ne desi nista i onda umesto da se sklone jednom za sve vremena, SNS se vrati jos jaci nego ikada jasuci na debaklu rada vlade koja ga je na kratko smenila.
Искрено не знам, вероватно неко тело састављено од опозицоних лидера. Могуће да @vucko има више информација пошто је упливао у те страначке воде.Ali ko je doneo te odluke i kako?
Још један снс'ов спавач, сећам се кад је глумила опозицију на оној једној тв дебати за 11 година власти.
Tacno. Za takvu akciju ne treba masovnost.битно је само да се блокира улаз у зграду споменуте телевизије, а за то и не треба пуно људи.
Ima nešto što se zove koncept smenjivosti vlasti. A jedini način da se on kontinualno primenjuje jeste da se stalno izlazi na izbore i glasa.
A pošto si već uzeo da filozofiraš evo da pitam i ja tebe - ako je tačno što ti kažeš, da na kraju o svemu odlučuje zapad...pa što onda protestuješ? Šta misliš da ćeš postići svojim protestovanjem?
A ne moraš ti meni da pišeš ovo šta ćeš raditi kad dođe dan izbora. Niti one prethodne doskočice "sad je vreme da me vi naterate da glasam". Niti ćeš ti glasati, niti mene zabole da te ja nešto teram, kumim i molim. Tvrdoglav si ko mazga, očigledno češće na svoju štetu, i čini mi se da se time i ponosiš. Iz iskustva znam da je ubeđivati takve ljude u bilo šta besmisleno, a često i ponižavajuće iskustvo. Samo sam hteo da čujem imaš li neki validan razlog što ne glasaš i šta misliš da postižeš time, odnosno šta bi izgubio ako bi glasao. I na kraju se sve svodi na to da osoba koja kaže da se ne širi defetizam, zapravo ni sama ne veruje u potencijal svoje borbe, jer ko veli koja je poenta bilo čega kad o svemu odlučuje zapad, a i opet će posle ponovo da pobedi SNS... A na izbore će se izaći tek kada se u ponudi pojavi dete Isusa i Stivena Hokinga, sa harizmom Elvisa a istrajnošću i prkosom Ćute... Ok...
Vraćamo se krajem juna na temu da vidimo dokle smo u međuvremenu odgurali ovako. Pošto mislim da nećemo morati da čekamo duže od toga, a već će stvari početi da se ispuvavaju, na veliku sreću Nelečenog i Orkova.
Ovaj čovek je i zvao Mirana Pogačara kada su bili pregovori frilensera kada je dao ultimatum da se prihvati sporazum. On je bitniji od premijerke. Sistem represije je ogoljen i raspada se pred našim očima.
Ko je Novak Nedić: Generalni sekretar vlade koji je „rešio“ blokadu u Pančevu
Pre tri dana na društvenim mrežama osvanup je snimak na kome se navodno vide odredi za razbijanje blokada poljoprivednika u Pančevu, a na čelu odreda - generalni sekretar Vlade Novak Nedić.n1info.rs
Мислим да није било баш џабе. СНС није успео да освоји апсолутну већини и мислим да је АВ по*издео због тога. Надам се да је то био први корак у паду који следи, а ове демонстрације су већ други и трећи....
Ipak, ja ne mracim i pred prosle izbore sam maksimalno podrzavao svaciji entuzijazam i nisam vam se smejao sto dzabe glasate nego podrzavao svakog ko je odlucio da izadje da glasa.
...
Mnogo mračiš, a analiza ti i nije preterano logična.Đukanović: Na protestima bilo more ljudi, treba da ih čujemo a ne vređamo
SNS je poceo pametniju igru, kao sto sam i mislio. Hulja se smirio, sada ce da padnu u zagrljaj opoziciji.
Bice pregovori. Ako sada tzv opozicija izadje sa nekom platformom i ponudi SNS-u ucestvovanje u tome, onda je moja informacija tacna.
Bice nesto potpisano.
Ambasada je naredila. Prica se da se Gazda Hill umesao.
Bice navodno uskoro nova vlada, sa ko optiranim"prozapadnim" licima. Oni ce poneti deo odgovornosti za potpis oko Kosova, za Litijum, za sankcije Rusiji i sve ono sto nije poularno.
Ali, Zelenovic, Cuta, Marinika, Dobroca i ekipa dobice nesto.
I mi cemo dobiti nesto - goli K.
Da, ali je dobar deo onih koji su u inostranstvu izašao na izbore, a da to ne zna, tako što se njihov glas iskoristi pomoću neke mule koja glasa više puta. Jedini način da se to spreči jeste da na svakom biračkom mestu imaš kontrolore. I tačno se vidi ogromna razlika u glasanju između uporedivih biračkih mesta gde imaš ili nemaš kontrolore.Један детаљ само у вези са излазношћу који је вероватно већ спомињан, али није лоше подсетити се опет.
Излазност на изборима унутар граница Србије је значајно већа јер у бирачки списак улазе пунолетни држављани Републике Србије који живе у иностранству, којих има много, а који гласају у веома малом броју. Процене броја пунолетних држављана Републике Србије који заиста и живе унутар границе Србије крећу се око 5.1 милион.
Пример за последње изборе: бирачки списак садржао је 6.502.307 особа, а на изборе је изашло 3.810.559, односно 58,6% од укупног броја бирача. Имајући у виду процену оних који живе у Србији, излазност унутар граница Србије заправо је била око 74.7%, односно на изборе није изашло око 1.3 милиона оних који живе у Србији.
Pod uslovom da se uzmak vidi?Svaki uzmak autoritarca ga direktno ruši u očima linda baba po Srbiji. Ti pišeš da narod voli silu.
Sve se vidi. Zato i imamo kontramiting.Pod uslovom da se uzmak vidi?
mozda nece biti kontramitinga, ako se svi zagrle kao srecna porodica i razmene brojeve tekucih racunaSve se vidi. Zato i imamo kontramiting.
Smisli još nekoliko loših scenarija. To sada hoćemo da čitamo.mozda nece biti kontramitinga, ako se svi zagrle kao srecna porodica i razmene brojeve tekucih racuna
To je verovatni razlog zasto ni vlast ni opozicija ne zele sredjivanje birackog spiska, vlast da bi mogla da eventualno manipulise rezultatima ( dodaju 100-200 glasova na birackom mestu ako zafali) dok opozicija ima lep izgovor za poraz, "narod je neozbiljan, sedeli su kod kuce umesto da glasaju", jer bi gore delovalo da su izgubili pri velikoj izlaznosti, sto bi znacilo da je vecina u zemlji uz Sns. Ali moze da se pobedi i bez toga, kruni im se podrska polako.Један детаљ само у вези са излазношћу који је вероватно већ спомињан, али није лоше подсетити се опет.
Излазност на изборима унутар граница Србије је значајно већа јер у бирачки списак улазе пунолетни држављани Републике Србије који живе у иностранству, којих има много, а који гласају у веома малом броју. Процене броја пунолетних држављана Републике Србије који заиста и живе унутар границе Србије крећу се око 5.1 милион.
Пример за последње изборе: бирачки списак садржао је 6.502.307 особа, а на изборе је изашло 3.810.559, односно 58,6% од укупног броја бирача. Имајући у виду процену оних који живе у Србији, излазност унутар граница Србије заправо је била око 74.7%, односно на изборе није изашло око 1.3 милиона оних који живе у Србији.