relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 19.116
Ima smisla.Узгред, процена надлежних државних секретаријата и института безопасности за прошли петак је 150.000 људи на улицама.
Dve pune stare "Marakane".
Ima smisla.Узгред, процена надлежних државних секретаријата и института безопасности за прошли петак је 150.000 људи на улицама.
Ајде, па да две'есседмог запевамо:Тај је веру за вечеру продао још 1995.
A i desila im se nova eksplozija u Krušiku jutros.Hoće da ubace crv sumnje, da narod pomisli da ne može da se promeni ništa, ne obazirite se na njih.
Uporedo s tim Brnaba otkazala dolazak u Va. Trebala da ide u tehničku školu na sastanak sa školskim osobljem i sa predstavnicima fabrika koje su došle. I do sad su dolazili u strogo kontrolisane posete, unazad 4-5 godina, tj. od Aleksandra Obradovića, uzbunjivača iz Krušika. Lokalni front Valjevo ih je čekao na ulasku u Va, pravio blokade kad su ih hapsili i slično.
Od dolazaka nijedan nije bio u masi kao onaj npr u Pančevu pre koji dan, nego isključivo u zatvorenom krugu Krušika, gde civili ne smeju, unutar fabrike Bizerbe gde može samo sa akreditacijom da se uđe, Vučević koji je došao samo u opštinu i kod Milinovića u emisiju, kad dolazi na zakletvu van zakletve se ne pojavljuje, Irena Vujović koja dođe da se slika zbog radova na toplani na gas, ali van tog prostora se ne ide.
Forsiraju maksimalno Valjevo, jer ni sa SPS-om nemaju 50 posto, to jest na izborima pre godinu dana nisu imali ni 50, sad verovatno i manje, ali ne smeju da mitinguju i da idu među narod. Može samo u gateru koji naprave.
Uzimaju velike pare potpomazuci rat protiv Rusije.A i desila im se nova eksplozija u Krušiku jutros.
Zameram samo što nije javno.Uzimaju velike pare potpomazuci rat protiv Rusije.
Desnicari nezadovoljni protestima jer su napumpani budalasi koji samo dizu tegove i rokaju steroide, preskacu dan za noge i ne rade kardio
Daj da se nesto udara, lomi, znam da izgledam kao fitnes trener, ali u stvari ne mogu za autobusom da potrcim
Ovi Vucicevi sa Kosova peske, a ovde se kuka na pet, sest kilometara
Mirjana Bobić Mojsilović reče da Beograđanke nikada nisu imale čvršće guze, nego za vreme sankcija, kada nije bilo prevoza i morale su da pešače Ne znam šta na to kažu stariji forumaši?Desnicari nezadovoljni protestima jer su napumpani budalasi koji samo dizu tegove i rokaju steroide, preskacu dan za noge i ne rade kardio
Daj da se nesto udara, lomi, znam da izgledam kao fitnes trener, ali u stvari ne mogu za autobusom da potrcim
Ovi Vucicevi sa Kosova peske, a ovde se kuka na pet, sest kilometara
Не заборави локалне изборе, истовременим одржавањем парламентарних и локалних избора се штеде пропагандна средства/гласачка машинерија и ствара боља подлога за замагљивање границе између државне и локалне политике. Зато бих ја те изборе увек држао одвојено. Не верујем да ће бити председничких избора, Вучић се доста експонирао у задњих годину-две, тако да му сад добро дође неки без Вучића, са Вучићем период као превенција могућег презасићења његових гласача. Остим тога, није прошло ни годину дана од почетка његовог другог мандата, мало је нелогично да би се неко ко је освојио 60% и остварио видно бољи резултат од странке тек тако повукао. Време ће показати ко је у праву...Inače, jedna stvar govori u prilog da će biti izbora- nisu izabrali novog ministra prosvete, niti pominju to... dakle, ide se na parlamentarne izbore sigurno, a verovatno i predsedničke, jer Vučić ne može da dozvoli izbore, a da on ne bude na čelu liste..
Pa to sam ja bukvalno Sad cu se ozderem od pite sa jabukama posle 10k.lik koji se ubi od vezbanja i trcanja ne bi li smrsao a onda za veceru pojede pun pleh princes krofni.