Šta je novo?

Izbori 2024

Хахаха Вук Јеремић и Бајденови плаћеници КП НРК :ROFLMAO:

Zamisli da napišem ponosan sam što nisam bio ni na jednom pretestu do sada! 😄
Na protestima smo puno puta nesto ostvarili, vi na izborima niste nikad nista

Capture.PNG

Ovo je moj politicki kompas, pronadji mi stranku

img_20230425_012224-jpg.160078

I ne, ne mogu da glasam za Biljanu Stojkovic, jel to tesko ispostovati?

Ja imam svoj posao i radim ga i vise nego kako treba, nek se politicari zapitaju zasto jedan mlad, seksi i pametan covek kao ja ne zeli da im da svoj glas i zasto oni ne rade svoj posao kako treba..

Najnormalnija stvar je, i po meni jedina ispravna, da svako sedne pred izbore i vidi ponudu i glasa za ono za sta ga srce i razum vuku. Nisam ja protiv izbora, ne prozivam ni vas ovde da ste glupaci koji daju glasove nekim Djilasima.

I jel bi me vise postovali da sam glasao za Milicu Zavetnicu?

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
I da, sad se setih - Sasa Jankovic HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Sad cu ipak da vas prozivam, reci da si dao glas Sasi Jankovicu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Daju ti kandidata koji je toliko smrdljiv, neharizmatican i sa sto repova iz proslosti da se zna odmah da nema apsolutno nikakve sanse da pobedi.

To je toliko ocigledno i providno da je najpametnija stvar iskulirati celu stvari i bar na neki nacin osporiti izbore sa smesno malom izlaznoscu.

Apsolutno bih radio sve isto da se vratim u proslost.

• Sviđa mi se
Ne trazi se savrseno, dajte malo razuma i dobicete glas. Samo sto svi rade na taj nacin da se ne moze reci da grese nego je vise nego ocigledno da to rade namerno samo da ne bi pobedili i da im je tako naredjeno.

Postojala je zelja, snaga, volja, euforija, polet... i onda uzmu Biljanu Stojkovic za kandidata za koju se zna da ni njena rodjena majka nece da glasa za nju.

• Sviđa mi se

'S druge strane, pojedini mediji u Srbiji primećuju da je "vrlo zanimljivo da su navodni 'protesti protiv nasilja' koje u Srbiji organizuje opozicija, čiji je jedan od glasnogovornika upravo i Vuk Jeremić, plasirani baš u trenutku kada je CIA iznela ključne dokaze o aferi i Jeremićevoj umešanosti".

"Dakle, može se postaviti samo pitanje, da li se opozicija u Srbiji u proteklim danima toliko zalaže za "borbu protiv nasilja" samo kako bi prekrila ovu veliku aferu koja isplivava na površinu", zapitale su Večernje novosti.'

Баш је ниско пао Б92. Постадоше режимски таблоид у последњих годину дана а били су поприлично неутрални.

Ko je uopste organizator protesta u petak? koje stranke?

Ne trazi se savrseno, dajte malo razuma i dobicete glas. Samo sto svi rade na taj nacin da se ne moze reci da grese nego je vise nego ocigledno da to rade namerno samo da ne bi pobedili i da im je tako naredjeno.

Postojala je zelja, snaga, volja, euforija, polet... i onda uzmu Biljanu Stojkovic za kandidata za koju se zna da ni njena rodjena majka nece da glasa za nju.
Kapiram ja tebe, ali kako ne shvataš da je dotle došlo da se mora glasati za bilo koga samo da se barem malo okruni moć ovog psihopate, da se dođe do 100 opozicionih poslanika, da oseti gusto, da mu je frka jer nema faraonsku moć... on je kukavica i već sad se ufonjao zbog najmirnijih mogućih protesta..

I meni je Ponoš bio kuvana noga, sav smušen i žalostan, lik bez harizme, pa sam mu dao glas na prošlim izborima jer sam hteo da dam svoj skromni doprinos i učinim koliko mogu da ne pomognem Psihopati..

Kapiram ja tebe, ali kako ne shvataš da je dotle došlo da se mora glasati za bilo koga samo da se barem malo okruni moć ovog psihopate, da se dođe do 100 opozicionih poslanika, da oseti gusto, da mu je frka jer nema faraonsku moć... on je kukavica i već sad se ufonjao zbog najmirnijih mogućih protesta..
Tako moze da se napravi velika greska. Ljudi su 2012. glasali za bilo koga samo da svrgnu Zute.
Ako je Biljana Stojkovic organizator protesta ici cu tamo sa velikim podozrenjem.
Zasto Sindikat prosvetnih radnika nije organizator protesta?

I sta onda predlazes Voxu? "Cuti, da ne bude gore"?
Posle Vucica dolazi neko jos gori? Novi orijentalni despot?

Tebe je tesko skontati MC, ponekad si jako kontradiktoran.

Evo da se pozabavimo opozicijom i njihovim medijima i da li za ovo treba glasati? Sad udjoh slucajno, ko zna sta sve pisu inace.

Rubrika sport.

Capture.PNG

1. Klikbejt naslov, ako nista drugo sto treba zabraniti ovo da se ne stavlja ko je rekao nego te vuku da vidis ko je. A da ne pricam o tome koliko naslov dezinformise,

1.PNG

Jesu oni stavili prozvala pod navodnike da se malo operu, ali ovo je toliko dno od novinarstva da nemam reci. Em je kontest ovoga ,,bad, bad man'' potpuno drugaciji, em prevod toga nije na srpski ,,los, los covek'' jer kod nas to nema znacenje kao na engleskom i ne moze niko da skapira na osnovu naslova o cemu se radi.

2. Zeljko Mitrovic u rubrici sport... Obrukao se, dobio direktivu... kakvo novinarstvo.

3. Ne moram nista da objasnjavam, sve pise, a u rubrici je sport.

4. Nek momak pociva u miru, ali ovo je najvece dno sta rade jer njih savrseno zabole za tog momka nego kopaju svakog moguceg coveka na svetu i samo plase narod i nabijaju klikove sa ovakvim stvarima. Na necijoj tragediji kupe klikove. Ne stave ni ime, teraju te da kliknes. Preminuli momak je izgleda igrao za neke mladje reprezentativne selekcije, stavili su da je reprezentativac samo da nabiju preglede.

Tako da se stvarno izvinjavam, ali ovo je verovatno i gore od Informera jer dolazi od ,,nasih''. Za Informer se bar zna da je otvoreno zlo i borimo se protiv toga bez ikakvog pitanja da li je to ispravno ili ne. I ne, ne mogu i necu nikada za ovo da glasam.

Какав народ такав власт. кад вратиш филм уназад ми смо увек имали деспоте неке веће неке мање али овај је големи аутократа. Надам се неком мањем после овога да бар мало кренемо ка правом смеру.

Kada bi svi glasali srcem i razumom, a ne ucenjeni i vodjeni strahom, nesto bi se i promenilo.

Dakle, napravi se opcija ili opcije za koju se moze glasati i onda glasas za to i Vucic padne.

Ako se ne napravi, glasas za onoga ko ti se svidja, a kapiram da se svakom normalnom ne svidja niko. Tako da - ne glasas. Izadje 25, 30 posto ljudi, dovede se u pitanje legitimitet izbora, krene se sa protestima i ponovo pokusa da se medju narodom organizuje normalna politicka opcija koja bi izasla na sledece izbore.

U pravu si.
Moramo da priznam da tesko moze da dodje neko gori od Hulje.
Samo mi je tesko da ucestvujem u necemu sto je pokrenula D. Stojanovic.
Mada opet, zasto nije pokreno niko drugi, neka nestranacka organizacija ili licnost?

Mislim, ucestovovacu, znam da smo dosli do dna, znam da moramo, samo mi je mucno da imam bilo sta sa NDBGD.
Jedno je biti na protestu, drugo glasati.
Za Savu M. Cutu ili Biljanu ne mogu da glasam.
Ja cek ni ne verujem da ce doci do toga.

Poslednja izmena:
Ako se ne napravi, glasas za onoga ko ti se svidja, a kapiram da se svakom normalnom ne svidja niko. Tako da - ne glasas. Izadje 25, 30 posto ljudi, dovede se u pitanje legitimitet izbora, krene se sa protestima i ponovo pokusa da se medju narodom organizuje normalna politicka opcija koja bi izasla na sledece izbore.
Ja mislim da je ovo realno. Ne glasati, neka vlast bude nelegitimna sve dok se politicki prostor ne otvori za prave kandidate.
Zar nije ucestvovanje na prethodim izborima bila katastrofalna greska?

Evo me opet ovde. Malo sam ohladio glavu, a i forum se malo pročistio.

Ako je organizator protesta Biljana Stojković, to znači da je proteste preuzeo lično Vučić. Opet Đilas prodaje narod i čini uslugu svom drugaru. Biljana, Zavetnica i Đilas su poslednje osobe za koje bih glasao.

Nema pameti,jer se prepucavaju isti ljudi,iste stranke,sa zajedničkim ciljem,zauzimanjem fotelja za sebe i svoje obrtaje i rođake.Ideologiju teško da imaju,a najviše nastrada narod koji im veruje,kao i većina ljudi koji su izašli na nedavno protest. Možda bi od protesta bilo nešto da nije bilo Marinike Tepić i sličnih,ovako je samo jedan u nizu načina za zloupotrebu očajnog stanja društva. I ta jaja će padati na glavu ljudima jer kolonu predvide političari i izdajnici.

Nema pameti,jer se prepucavaju isti ljudi,iste stranke,sa zajedničkim ciljem,zauzimanjem fotelja za sebe i svoje obrtaje i rođake.Ideologiju teško da imaju,a najviše nastrada narod koji im veruje,kao i većina ljudi koji su izašli na nedavno protest. Možda bi od protesta bilo nešto da nije bilo Marinike Tepić i sličnih,ovako je samo jedan u nizu načina za zloupotrebu očajnog stanja društva. I ta jaja će padati na glavu ljudima jer kolonu predvide političari i izdajnici.
Izvini, nisam prepoznao patriote u vidu Šešelja. U Srbiji ne postoje patriote, svako bi svakog prodao za 100 evra. Mani se gluposti.

I aj da vidim te majčine sinove što će da stoje na krovovima i da gađaju narod jajima... pa kad se sto ljudi popne gore da se razračuna s njima, da vidim šta će da bude.. nemoj da se šale šalom.. Ološi, znam da ovo čitate, ne igrajte se i ne izazivajte narod, dosta ste nas uništavali, nećete još dugo!

Ukloniti Mariniku i Djilasa, sa ulice, preko cijih ledja oni misle da uskoce na vlast?
Zabole me, bre, za njih, ne rasplinjujte temu i ne radite, da ne kažem šta.. Prekipelo je ljudima, boli me k. da li će na čeku kolone da stoji i Masnokosi lično, Vučić mora da se skloni sa čela ove zemlje jer je on glavni i odgovorni za ovo zlo i uništavanje društva u proteklih 10 godina, a i u 30 poslednjih je bio glavni začin..

Vrh