Na protestima smo puno puta nesto ostvarili, vi na izborima niste nikad nistaZamisli da napišem ponosan sam što nisam bio ni na jednom pretestu do sada!
CIA objavila šemu velikog podmićivanja: Upleten i Vuk Jeremić FOTO/VIDEO
I ranije su američki mediji objavljivali da je lider Narodne stranke upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, a u koju je upletena i porodica američkog predsednika Džoa Bajdena.www.b92.net
Kapiram ja tebe, ali kako ne shvataš da je dotle došlo da se mora glasati za bilo koga samo da se barem malo okruni moć ovog psihopate, da se dođe do 100 opozicionih poslanika, da oseti gusto, da mu je frka jer nema faraonsku moć... on je kukavica i već sad se ufonjao zbog najmirnijih mogućih protesta..Ne trazi se savrseno, dajte malo razuma i dobicete glas. Samo sto svi rade na taj nacin da se ne moze reci da grese nego je vise nego ocigledno da to rade namerno samo da ne bi pobedili i da im je tako naredjeno.
Postojala je zelja, snaga, volja, euforija, polet... i onda uzmu Biljanu Stojkovic za kandidata za koju se zna da ni njena rodjena majka nece da glasa za nju.
Tako moze da se napravi velika greska. Ljudi su 2012. glasali za bilo koga samo da svrgnu Zute.Kapiram ja tebe, ali kako ne shvataš da je dotle došlo da se mora glasati za bilo koga samo da se barem malo okruni moć ovog psihopate, da se dođe do 100 opozicionih poslanika, da oseti gusto, da mu je frka jer nema faraonsku moć... on je kukavica i već sad se ufonjao zbog najmirnijih mogućih protesta..
Posle Vucica dolazi neko jos gori? Novi orijentalni despot?
Kada bi svi glasali srcem i razumom, a ne ucenjeni i vodjeni strahom, nesto bi se i promenilo.I sta onda predlazes Voxu? "Cuti, da ne bude gore"?
Tebe je tesko skontati MC, ponekad si jako kontradiktoran.
I sta onda predlazes Voxu? "Cuti, da ne bude gore"?
Tebe je tesko skontati MC, ponekad si jako kontradiktoran.
Ja mislim da je ovo realno. Ne glasati, neka vlast bude nelegitimna sve dok se politicki prostor ne otvori za prave kandidate.Ako se ne napravi, glasas za onoga ko ti se svidja, a kapiram da se svakom normalnom ne svidja niko. Tako da - ne glasas. Izadje 25, 30 posto ljudi, dovede se u pitanje legitimitet izbora, krene se sa protestima i ponovo pokusa da se medju narodom organizuje normalna politicka opcija koja bi izasla na sledece izbore.
Izvini, nisam prepoznao patriote u vidu Šešelja. U Srbiji ne postoje patriote, svako bi svakog prodao za 100 evra. Mani se gluposti.Nema pameti,jer se prepucavaju isti ljudi,iste stranke,sa zajedničkim ciljem,zauzimanjem fotelja za sebe i svoje obrtaje i rođake.Ideologiju teško da imaju,a najviše nastrada narod koji im veruje,kao i većina ljudi koji su izašli na nedavno protest. Možda bi od protesta bilo nešto da nije bilo Marinike Tepić i sličnih,ovako je samo jedan u nizu načina za zloupotrebu očajnog stanja društva. I ta jaja će padati na glavu ljudima jer kolonu predvide političari i izdajnici.
Ukloniti Mariniku i Djilasa, sa ulice, preko cijih ledja oni misle da uskoce na vlast?E, aj da se ne serenda ovde više i traži dlaka u jajetu, svi, bre, na ulice u petak da se pokaže bagri da nas ima mnogo više i da neće moći da nas jašu!
Zabole me, bre, za njih, ne rasplinjujte temu i ne radite, da ne kažem šta.. Prekipelo je ljudima, boli me k. da li će na čeku kolone da stoji i Masnokosi lično, Vučić mora da se skloni sa čela ove zemlje jer je on glavni i odgovorni za ovo zlo i uništavanje društva u proteklih 10 godina, a i u 30 poslednjih je bio glavni začin..Ukloniti Mariniku i Djilasa, sa ulice, preko cijih ledja oni misle da uskoce na vlast?