Šta je novo?

Izbori 2024

Kako da znamo da Djilas nije preuzeo protest?
Jer ako jeste, onda je Hulja preuzeo protest.

Samo bolestan um izjavljivanje saučešća i paljenje sveća može da nazove "politizacijom"... njima niti jednog sekunda nije bilo žao te dece, oni su odmah krenuli da razmišljaju o svojim pozadinama i ugroženom rejtingu.

Samo bolestan um izjavljivanje saučešća i paljenje sveća može da nazove "politizacijom"... njima niti jednog sekunda nije bilo žao te dece, oni su odmah krenuli da razmišljaju o svojim pozadinama i ugroženom rejtingu.
Izjavljivanje saučešća je izgleda politizacija tragedije, ali ne i politizacija protesta protiv nasilja, hitro donošenje novih zakona i promena zakona, kao i konstantno sakupljanje političkih poena na uštrb tragedija.
Treba ih se što brže rešiti.

E, aj da se ne serenda ovde više i traži dlaka u jajetu, svi, bre, na ulice u petak da se pokaže bagri da nas ima mnogo više i da neće moći da nas jašu!
Trazi se dlaka u jajetu kada se prica o izborima. Protesti su drugo i blizu, a izbori daleko.

Ja mislim da je ovo realno. Ne glasati, neka vlast bude nelegitimna sve dok se politicki prostor ne otvori za prave kandidate.
Zar nije ucestvovanje na prethodim izborima bila katastrofalna greska?
Zamisli samo da se sklone svi Djilasi, Jeremici i ekipa. Da se ne ide na organizovan bojktot, nego se jednostavno bojkotuje i kulira.

Pa solidan broj tih naprednjaka su kontrasi koje ovi plase Djilasom, Solakom, Jeremicem i....

Da se oni svi povuku iz politike, Informer gubi 90 posto materijala.

Dodju izbori i jednostavno se iskuliraju, ne poziva Djilas na bojkot.

Garantujem da gomila SNS glasaca ne bi ni izasla jer veliki broj izlazi samo da kontrira.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Izjavljivanje saučešća je izgleda politizacija tragedije, ali ne i politizacija protesta protiv nasilja, hitro donošenje novih zakona i promena zakona, kao i konstantno sakupljanje političkih poena na uštrb tragedija.
Treba ih se što brže rešiti.
A ovo šta radi opozicija nije sakupljanje političkih poena? Na koji način mislite nešto da promenite ako proteste vode stranke i političari koji su već vodili državu?

A ovo šta radi opozicija nije sakupljanje političkih poena? Na koji način mislite nešto da promenite ako proteste vode stranke i političari koji su već vodili državu?
Koga bre uopšte zanima opozicija? Ljudi izlaze na proteste zbog protesta, a ne zbog toga što pojavljuje ovaj ili onaj.

Da,a protesti će omogućiti da se prezentuje politička ideologija žutih,Brkića,ovih i onih. Političari na ovim protestima samo daju naprednjacima plodno tlo za propagandu. Uostalom,šta je to ,,sve'',što bi trebalo da stane?

“Znači 26. maja 2023. milion zadovoljnih protestuje protiv nas 9.000 nezadovoljnih?!” Ovo nije aforizam nekog od mojih omiljenih satiričara, ovo je kratak i jednostavan komentar jednog od užasnutih, uplašenih i zabrinutih građana.
Ne više zbog spirale nasilja, ubrzane poput rolerkostera, koliko zbog velikog zla u najavi, pompezno nazvanog “najveći miting u istoriji”. Napisao sam juče da je za kamarilu na vlasti, od predsednika svega ovoga do poslušnika u podguznim medijima, „i devet hiljada građana koji se usude da izađu na ulicu, bez ikakavih obeležja, govora i kompromisa ogromna brojka“.
...
“Možda potpuno grešim, ali izgleda moguće – i pored kriminalne nesposobnosti naših vlasti, narušenog zdravlja planete, podela koje svuda postoje, šokantnog nedostatka milosti i praštanja, iako se čini da toliko ljudi gaji nepopravljiv animozitet prema svetu i prema drugima – i dalje, imam nadu.
Kolektivna tuga može da donese izuzetnu promenu, neku vrstu preobraćenja duha, a s njom i veliku priliku. Možemo da iskoristimo tu priliku, ili možemo da je prokockamo i pustimo da nas zaobiđe. Nadam se da će se desiti ovo prvo. Osećam da postoji spremnost za to, uprkos onome u šta nas ubeđuju.”

Ceo tekst: Ivan Mrdjen "Sa Beogradom na ja"

Poslednja izmena:
349644_346029514-909629980328217-6752988794750186511-n_kfmob.jpg
Inace, ovo jeste veci broj ljudi, ali koliko veci?

Ako je ovo po njima 150 000 ljudi, stvarno imaju obraza da kazu 9000?

Ovo je 16,6 puta vise nego pre neki dan?

Ne moze biti ni duplo vise.

Ovim prakticno sami kazu da je bilo bar nekih 80,90 hiljada u ponedeljak.

Da,a protesti će omogućiti da se prezentuje politička ideologija žutih,Brkića,ovih i onih. Političari na ovim protestima samo daju naprednjacima plodno tlo za propagandu. Uostalom,šta je to ,,sve'',što bi trebalo da stane?
Neka se prezentuje bilo čija politička ideologija, to bukvalno nikoga neće zanimati. Opozicija zna svoje rezultate na izborima i znaju da nemaju nikakvu šansu da osvoje glasove. I neka dođu na vlast, zar ti je stvarno radija ova ludost koju trenutno imamo?

Ovo je moj politicki kompas, pronadji mi stranku...

Inače je ovaj test žešća glupost, jer su pitanja takva da imaju veću težinu da vuku levo! Radio ga sad i recimo prošle godine i pre par godina, isti rezultat. Smatram sebe bar 4, 5 kvadratića desno (desni centar, ne levi). Sad ja ispadoh levičar zato što se čvrsto slažem da globalizacija treba da služi svima, a ne samo TNK ili zato što smatram da moja rasa nema superiorne kvalitete u odnosu na druge. Možda zato što smatram da treba negovati i finansirati očuvanje svetske kulturne baštine ili što smatram da treba finansirati obrazovne sadržaje, a ne samo full komercijalne ili možda zato što smatram da se ne rađaju svi sa istim šansama?

Pogotovo je to izraženo u ekonomskom delu gde te bukvalno teraju levo šta god da odgovoriš. Alergičan sam bukvalno na boljševičke ekonomske sisteme po principu neka svako radi koliko hoće, a neka uzme koliko mu treba, a ovde te skoro svako pitanje vuče u levo. Da, mora da postoji antimonopolska regulacija, ekološka odgovornost, ekonomski nacionalni protekcionizam itd...
polkompas.png

Inače je ovaj test žešća glupost, jer su pitanja takva da imaju veću težinu da vuku levo! Radio ga sad i recimo prošle godine i pre par godina, isti rezultat. Smatram sebe bar 4, 5 kvadratića desno (desni centar, ne levi). Sad ja ispadoh levičar zato što se čvrsto slažem da globalizacija treba da služi svima, a ne samo TNK ili zato što smatram da moja rasa nema superiorne kvalitete u odnosu na druge. Možda zato što smatram da treba negovati i finansirati očuvanje svetske kulturne baštine ili što smatram da treba finansirati obrazovne sadržaje, a ne samo full komercijalne ili možda zato što smatram da se ne rađaju svi sa istim šansama?

Pogotovo je to izraženo u ekonomskom delu gde te bukvalno teraju levo šta god da odgovoriš. Alergičan sam bukvalno na boljševičke ekonomske sisteme po principu neka svako radi koliko hoće, a neka uzme koliko mu treba, a ovde te skoro svako pitanje vuče u levo. Da, mora da postoji antimonopolska regulacija, ekološka odgovornost, ekonomski nacionalni protekcionizam itd...
Pogledajte prilog 161333
Test jeste glupost u solidnoj meri, ali je meni tackica otprilike na pravom mestu ispala pa ga zato i postavljam.

Pošaljite mi link da i ja uradim testić..

Prepošteni Vuk Sunđer Bob Jeremić? Nemoguće...opet CIA laže

Сталним уступцима добијаш овакве будале за вратом,
а са оваквим стањем у друштву и држави и војсци можда би нас и прегазили као плитак поток и без помоћи НАТО

SKANDALOZNI RATNI POKLIČ ALBANSKOG POLITIČARA Kosovo je spremno za rat sa Srbijom, borićemo se za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak
https://www.kurir.rs/v/4159968?utm_...dium=app_ios&utm_campaign=kurir_share_counter
1683817429446.png

Vrh