Zezas se?Преузео је Мишковић.
Izjavljivanje saučešća je izgleda politizacija tragedije, ali ne i politizacija protesta protiv nasilja, hitro donošenje novih zakona i promena zakona, kao i konstantno sakupljanje političkih poena na uštrb tragedija.Samo bolestan um izjavljivanje saučešća i paljenje sveća može da nazove "politizacijom"... njima niti jednog sekunda nije bilo žao te dece, oni su odmah krenuli da razmišljaju o svojim pozadinama i ugroženom rejtingu.Brnabić odgovorila na pitanje N1 zašto nije bila u Ribnikaru
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je, na pitanje N1 zašto ni ona ni predsednik Srbije nisu otišli i odali poštu ubijenima u školi na Vračaru i u okolini Mladenovca, da "nisu želeli da politizuju tragediju".n1info.rs
Trazi se dlaka u jajetu kada se prica o izborima. Protesti su drugo i blizu, a izbori daleko.E, aj da se ne serenda ovde više i traži dlaka u jajetu, svi, bre, na ulice u petak da se pokaže bagri da nas ima mnogo više i da neće moći da nas jašu!
Zamisli samo da se sklone svi Djilasi, Jeremici i ekipa. Da se ne ide na organizovan bojktot, nego se jednostavno bojkotuje i kulira.Ja mislim da je ovo realno. Ne glasati, neka vlast bude nelegitimna sve dok se politicki prostor ne otvori za prave kandidate.
Zar nije ucestvovanje na prethodim izborima bila katastrofalna greska?
A ovo šta radi opozicija nije sakupljanje političkih poena? Na koji način mislite nešto da promenite ako proteste vode stranke i političari koji su već vodili državu?Izjavljivanje saučešća je izgleda politizacija tragedije, ali ne i politizacija protesta protiv nasilja, hitro donošenje novih zakona i promena zakona, kao i konstantno sakupljanje političkih poena na uštrb tragedija.
Treba ih se što brže rešiti.
Koga bre uopšte zanima opozicija? Ljudi izlaze na proteste zbog protesta, a ne zbog toga što pojavljuje ovaj ili onaj.A ovo šta radi opozicija nije sakupljanje političkih poena? Na koji način mislite nešto da promenite ako proteste vode stranke i političari koji su već vodili državu?
Neka se prezentuje bilo čija politička ideologija, to bukvalno nikoga neće zanimati. Opozicija zna svoje rezultate na izborima i znaju da nemaju nikakvu šansu da osvoje glasove. I neka dođu na vlast, zar ti je stvarno radija ova ludost koju trenutno imamo?Da,a protesti će omogućiti da se prezentuje politička ideologija žutih,Brkića,ovih i onih. Političari na ovim protestima samo daju naprednjacima plodno tlo za propagandu. Uostalom,šta je to ,,sve'',što bi trebalo da stane?
Ovo je moj politicki kompas, pronadji mi stranku...
Један од много разлога зашто све мора да стане овај петак у 18ч. Ресет!
Test jeste glupost u solidnoj meri, ali je meni tackica otprilike na pravom mestu ispala pa ga zato i postavljam.Inače je ovaj test žešća glupost, jer su pitanja takva da imaju veću težinu da vuku levo! Radio ga sad i recimo prošle godine i pre par godina, isti rezultat. Smatram sebe bar 4, 5 kvadratića desno (desni centar, ne levi). Sad ja ispadoh levičar zato što se čvrsto slažem da globalizacija treba da služi svima, a ne samo TNK ili zato što smatram da moja rasa nema superiorne kvalitete u odnosu na druge. Možda zato što smatram da treba negovati i finansirati očuvanje svetske kulturne baštine ili što smatram da treba finansirati obrazovne sadržaje, a ne samo full komercijalne ili možda zato što smatram da se ne rađaju svi sa istim šansama?
Pogotovo je to izraženo u ekonomskom delu gde te bukvalno teraju levo šta god da odgovoriš. Alergičan sam bukvalno na boljševičke ekonomske sisteme po principu neka svako radi koliko hoće, a neka uzme koliko mu treba, a ovde te skoro svako pitanje vuče u levo. Da, mora da postoji antimonopolska regulacija, ekološka odgovornost, ekonomski nacionalni protekcionizam itd...
Pogledajte prilog 161333
Pošaljite mi link da i ja uradim testić..