Kaže Šapić da mu porodica ne živi u Srbiji, već u inostranstvu. Njegova žena ne želi da živi ovde. Znači, on je ovde samo po zadatku da se napljačka i da taj novac prebaci u inostranstvo. Jel čuju ovo patriote iz redova SNS-a?
Kokeza je zbrisao, priča je na američkom kontinentu. Ne znam gde je Lončar, ali se zato za Šapića zna da ima kuću u Trstu. Nastavite da glasate za ovu bagru.
Za koga onda gradi onu bespravnu vilu?Kaže Šapić da mu porodica ne živi u Srbiji, već u inostranstvu. Njegova žena ne želi da živi ovde. Znači, on je ovde samo po zadatku da se napljačka i da taj novac prebaci u inostranstvo. Jel čuju ovo patriote iz redova SNS-a?
Kokeza je zbrisao, priča je na američkom kontinentu. Ne znam gde je Lončar, ali se zato za Šapića zna da ima kuću u Trstu. Nastavite da glasate za ovu bagru.
Šapić ima italijansko državljanstvo. Ko zna kako su ostali stekli državljanstva.На основу којих докумената добију право сталног боравка у тим државама ако са српским можеш само до три месеца?
Mislim da on ima italijansko državljanstvo koje je stekao kao igrač dok je igrao tamoНа основу којих докумената добију право сталног боравка у тим државама ако са српским можеш само до три месеца?
Za sebe. Prodaće je, to je najmanji problem.Za koga onda gradi onu bespravnu vilu?
Kada već pitaš,bolje ovi nego žuti.Neka se prezentuje bilo čija politička ideologija, to bukvalno nikoga neće zanimati. Opozicija zna svoje rezultate na izborima i znaju da nemaju nikakvu šansu da osvoje glasove. I neka dođu na vlast, zar ti je stvarno radija ova ludost koju trenutno imamo?
ima vise nacina.На основу којих докумената добију право сталног боравка у тим државама ако са српским можеш само до три месеца?