Šta je novo?

Izbori 2024

Screenshot_20230511_171844.jpg

Zanimljivo je da smo svi u III kvadrantu. Ako ništa, bar postoji neka razlika malo više ili malo manje levo i to po mom nekom sećanju i pisanju ovde, solidno opisuje stavove nekih ljudi. Mene svakako ne.

Pitanja su svesno ponderisana da rezultati vuku levo, što se lepo uklapa u narativ teorije o sistemu koji treba da nastupi i koji se ne tako stidljivo i najavljuje, gledajući globalne političke i ekonomske odluke. https://www.b92.net/biz/vesti/svet/amerika-odobrila-transfer-oduzetih-ruskih-para-ukrajini-2331724

Samo mi to ne liči na društvo sa velikim slobodama, pre na ukidanje nekih stvari u izvornim ustavima...

Meni je većina odgovora bila Disagree..

A inače, mislim da su me dobro pozicionirali, neki levi centar.

Kaže Šapić da mu porodica ne živi u Srbiji, već u inostranstvu. Njegova žena ne želi da živi ovde. Znači, on je ovde samo po zadatku da se napljačka i da taj novac prebaci u inostranstvo. Jel čuju ovo patriote iz redova SNS-a?
Kokeza je zbrisao, priča se da je na američkom kontinentu. Ne znam gde je Lončar, ali se zato za Šapića zna da ima kuću u Trstu. Nastavite da glasate za ovu bagru.

Poslednja izmena:
Kaže Šapić da mu porodica ne živi u Srbiji, već u inostranstvu. Njegova žena ne želi da živi ovde. Znači, on je ovde samo po zadatku da se napljačka i da taj novac prebaci u inostranstvo. Jel čuju ovo patriote iz redova SNS-a?
Kokeza je zbrisao, priča je na američkom kontinentu. Ne znam gde je Lončar, ali se zato za Šapića zna da ima kuću u Trstu. Nastavite da glasate za ovu bagru.

На основу којих докумената добију право сталног боравка у тим државама ако са српским можеш само до три месеца?

Kokeza je zbrisao, priča je na američkom kontinentu. Ne znam gde je Lončar, ali se zato za Šapića zna da ima kuću u Trstu. Nastavite da glasate za ovu bagru.
Za koga onda gradi onu bespravnu vilu?

На основу којих докумената добију право сталног боравка у тим државама ако са српским можеш само до три месеца?
Šapić ima italijansko državljanstvo. Ko zna kako su ostali stekli državljanstva.

Neka se prezentuje bilo čija politička ideologija, to bukvalno nikoga neće zanimati. Opozicija zna svoje rezultate na izborima i znaju da nemaju nikakvu šansu da osvoje glasove. I neka dođu na vlast, zar ti je stvarno radija ova ludost koju trenutno imamo?
Kada već pitaš,bolje ovi nego žuti.

Poslednja izmena:
ima vise nacina.
posedovanje nekretnine vrednije od odredjenog iznosa osogurava dozvolu boravka
drzavljanstvo nije nuzno da imate sva prava osim prava glasa

Samo se bavite podmetačinom i manipulaciom, tako hoćete da dodjete na vlast.

Šapić je rekao da neće košarkaš Dončić plaćati sahranu dece, već da će to platiti gradska uprava Beograda.

"Istog dana sam rekao i da ćemo troškove sahrene pokriti. Nismo to objavljivali u medijima, jer bi bilo neuskusno, nepristojno, ne mora sve istog dana da ide u medije", rekao je Šapić.
Dodao je da je javnost za to saznala tek kad je košarkaš Luka Dončić objavio da želi da plati ove troškove. Kako je naveo, Srbija nije bogata kao skandinavske zemlje ali da "novac da sahranimo svoju decu imamo, ne treba nikakav stranac da plaća sahranu" i dodao da je zahvalio Dončiću na ponuđenoj pomoći.

Poslednja izmena:
"Ова земља можда није богата као неке скандинавске или западне земље, али новца да сахранимо своју децу имамо и за то нам не требају никакви странци. Истог дана смо рекли породицама да ћемо све трошкове сахрана покрити, али нисмо то објављивали у медијима зато што је то непристојно и неукусно. Не мора све одмах да иде у медије. Наравно, када су сви објавили како ће Дончић да плаћа сахране наше деце, тада смо морали да се огласимо и кажемо да су те ствари већ обезбеђене од стране Градске управе и да су породице преминулих о томе увелико обавештене – рекао је Шапић у гостовању на ТВ Хепи."

Срамна изјава.
Иначе што се тиче ових тзв. политичких компаса, они су направљени из америчког угла. Значи било какво и најмање залагање за радничка права или екологију и ето лево си. Отприлике када би пренели наше партије на тај координатни систем, ЛДП би био десно доле, радикали лево горе, СНС горе средина, ДС и његови деривати десно између горње и доње половине.

Da, SAD je toliko desno, da je cela politicka Evropa zapravo za njih levica.
Na ovom primeru moezmo dobro da trazumemo sta je americki fasizam, da to nije nikakva floskula, nego je vladajuci korporatizam u stvari samo na korak od fasizma.
To je sistem koji oni polako uvode svuda u EU, pa i kod nas.

МУП је обавестио организаторе cкупa грађана ‘"Cрбија против насиља" да је блокада аутопута и моста Газела забрањена и подлеже прекршајној и кривичној одговорности и да ће припадници полиције у складу с тим и реговати.

izgleda da blokada autoputa najvise boli.
to je znak zapadnim sponozrima Hulje da nije u stanju da im obezbedi puteve u koloniji

MUP mora da radi svoj posao i sprovodi zakon, a Ćuta mora da snosi posledice ako krši zakon. On i ne zna čime se bavi BIA, pa tako može da traži i smenu ministra odbrane i načelnika generalštaba radi zločina dvojice mladih ubica.

Tvoj voljeni Ćuta parolom "Srbija protiv nasilja" hoće nasilno da blokira autoput.

Vrh