Šta je novo?

Izbori 2024

Признање првог човека државе да је налогодавац нелегалног рушења које су спровеле криминогене групе Вељка Беливука и Звонка Веселиновића је потврда да председник државе себе сматра јачим од закона. Његово признање објашњава и зашто полиција није реаговала на позиве грађана и заштитила их од особа у фантомкама које су у глуво доба ноћи рушили без одобрења суда и инспекције. Овакво признање је незамисливо у било којој правној држави- изјавио је председник ПОКС и потпредседник Скупштине Србије, Војислав Михаиловић.
Обзиром да је Вељко Беливук признао на суђењу да је он рушио један део Савамале, а други део Звонко Веселиновић, а да је председник јуче изјавио да је он налогодавац рушења, самим тим је признао његову и повезаност његове партије са Кавачким криминалним кланом. Овакво нешто није постојало чак ни у латиноамеричким диктатурама прошлог века- додао је Михаиловић

Postojalo je. Setimo se voozva punih mrtvih radnika koji su bacani u more, od Cilea do Kolumbije.
Markes je pisao o tome.
Sve uz americku podrsku.

I danas "nase Laure" u tuzilastvu cute na ovo jer je Ambasada rekla da cute.
Odvratno.

Zar nas to jacanje ekonomije ne upucuje i nedvosmisleno na ulazak u EU?

Zar nas to jacanje ekonomije ne upucuje i nedvosmisleno na ulazak u EU?
Nagadjam da cemo biti blizu EU, ali ne i unutar EU. Fakticki okruzeno ostrvo - mi i Bosna. Izvlacenje para iz fondova je plus, a sa druge strane, mi nemamo sta da plasiramo od proizvoda na EU trziste (kao sto nismo pre 1991.), tako da se postavlja pitanje koliki su stvarno benefiti... moguce je i da se politicki kurvamo, tj. balansiramo izmedju predvorja EU i Evroazije.

Kod njih su štrajkovi i protesti postali svakodnevna aktivnost. Zar nas to nedvosmisleno ne upućuje da se klonimo organizacije koja će se raspasti sama od sebe?

Jačaćemo ekonomiju u vakuumu pošto su svi ostali fašisti, a jedino mi ne. I svuda su elite podjarmile svoje narode.

Slušam najave o raspadu EU evo već 30 godina. Jedino o čemu slušam duže jeste "sveta srpska zemlja Kosovo".

Prognoziram da će i moji unuci slušati o Kosovu. A ništa se promeniti neće, osim što će političmari ložiti raju i skupljati poene na tome.

Štaviše, uveren sam da se neki čak i podsmevaju i umiru od smeha kada vide kako 35. godinu zaredom mogu raju da izlože i zamađijaju Kosovom, dok za to vreme sa strane pljačkaju zemlju, ili narod, ili oba.

Poslednja izmena:
Nagadjam da cemo biti blizu EU, ali ne i unutar EU. Fakticki okruzeno ostrvo - mi i Bosna. Izvlacenje para iz fondova je plus, a sa druge strane, mi nemamo sta da plasiramo od proizvoda na EU trziste (kao sto nismo pre 1991.), tako da se postavlja pitanje koliki su stvarno benefiti... moguce je i da se politicki kurvamo, tj. balansiramo izmedju predvorja EU i Evroazije.
Pa cega to izvezemo 20 milijardi godisnje u EU ako ne proizvoda?

Jačaćemo ekonomiju u vakuumu pošto su svi ostali fašisti, a jedino mi ne. I svuda su elite podjarmile svoje narode.
Nabroj mi bar 10 gotovih proizvoda "Made in Serbia" koji se odlicno prodaju u EU. Nesto pandan nasem izvozu jabuka u Rusiju.
Nemoj komponente nabrajati, niti poluproizvode. Vec gotove proizvode sve s atestom. (da izbegnemo bilo kakvu bespotrebnu diskusiju, s obzirom da su u Srbiji nemacke fabrike samo za komponente)

Da ti nabrojim svu robu koja spada u tih 20 milijardi? Komponente nisu proizvodi?
Finalne proizvode sam trazio, npr. ceo automobil. Nisam trazio komponente, farove, signalizaciju, kablove, kontrolere, podizace stakla, sofersajbne...
Koliko znam, imamo problema sa plasmanom automobila.
Zato smo presli na prljavu industriju, kao npr. proizvodnju guma, koju niko nece da preuzme u EU. Da li si svestan toga? Zagadjujemo svoj vazduh, udisemo mikrocestice a pritom imamo bar posao... vrzino kolo.
Mi pametni, a EU ovce? Bas smo im doskocili. Cuvaju oni sebe itekako, i svoj vazduh i svoju zemlju (litijum).

Ok. Svestan si da navijaš za svoju propast. Samo sam to pitao.
Navijam za propast EU,toga sam svestan. Da je to ekonomski savez koji se zasniva na toleranciji i jednakim uslovima za sve,ne bi bilo problema. EU je politička kolonijalistička agresivna organizacija koja se skriva iza ekonomije i ljudskih prava,a kao takva,ne može biti razlog da se usmerimo Rusiji,Kini ili bilo kojoj drugoj zemlji sa kojom imamo dobre odnose i koji su obostrano korisni.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Vrh