W
И један и други изузетно сујетни егоисти, у снс'у има места само за једног таквог.
Pa dobro, da, naravno da ta bliskost i koketiranje ima uticaja na to što nas ukrajinci sad ne vole - ali tu su i sankcije, odnosno nedostatak istih, veliki faktor za njihovu mržnju.Pola sveta nije uvelo sankcije Rusiji, uopšte nije toliki problem u (ne)uvođenju sankcija kao što se to kod nas predstavlja. Pogledaj primer Turske ili Izraela. Naš najveći problem je što smo mi svačija kučka i apsolutno nemamo doslednost u spoljnoj politici. Opet mora Evropa da nas prevaspitava i odlučno zatvara kosovski pitanje kao nagradu što koketiramo sa Rusima, sami pali sami se ubili. I umesto članstva u EU, dobićemo jedno veliko ništa i nazadnjake da rade šta hoće sa ovom napaćenom državom.
Znaci taj Brus bukv Zona Sumraka.Ekipa visokointelektualaca je spremna da obuče nove majice, dobije sendvič i hiljadarku, i pravac Żagubica..
Pogledajte prilog 160127
Sta tacno imas protiv @mariks ? Vi imate neki istorijat sukoba/prepirki kao ja sa Nokijem?A ja ću biti nadmeni hejter iz Beograda koji to ne razume, taj njihov "specifičan odnos", a mariks i drugi nalik njemu će čak da mi pišu kako sve to nije istina i nije se dogodilo.
Braća naša Rumuni...namerno velikim...!
Dao sam ti lajk jer ne mislim da ce bas biti kako si napisao, nego sto je jedan od scenarija koji je sasvim moguc za sprovodjenje.Albanci će u potunosti preuzeti sever Kosova kada budu počeli da naseljavaju Albance. Ne bih se iznenadio da ova nova vlast u Mitrovici krene sa izgradnjom stanova za pripadnike KBS-a. Onde će Srbi polako početi da se sele u Srbiju i prodaju imovinu.
Albanci imaju još dva veoma važna cilja. Prvi je da se ratna dešavanja na Kosovu okarakterišu kao genocid od strane Srbije. Potom sledi ratna odšteta koju će građani Srbije plaćati Kosovu. Drugi cilj im je da srpske kulturno-istorijske spomenike nazovu kosovskom kulturnom baštinom. Ovo im je možda i najteži zadatak, budući da je UNESCO više nego korektan kada je u pitanju Srbija.
Imajući u vidu sve poraze do sada, ne bih se iznenadio da postanemo genocidna država i da nam oduzmu crkve i manastire na Kosovu.
Ja vec planiram da kupujem po "Albaniji". Samo ne sam, vec sa ekipom, a da postoji jasan i tajni plan.Треба економски јачати и полако куповати.