Šta je novo?

Izbori 2024

Ne znam samo kako ste mogli to da gledate. Ali dobro neka postoji izbor. Unapred se zna kakve će frazetine i trikove da koristi. Ustvari veoma ga je lako pokopati. Ne znam samo odakle izvesno "divljenje" prema njegovoj "visprenosti" i "snalažljivosti", tačnije teškoj demagogiji i lažima.

Jbg mora malo desnica da ojača u EU jer je sve otišlo previše ulevo. Kada jednog dana stvari odu previše udesno, i ja ću navijati da se ponovo gura ulevo. Mada neće se to skoro desiti, agenda koja radi protiv EU koristi levicu kao glavno oružje i sredstvo pacifikacije i neće tako lako popustiti.

E sad, što među desničarima ima mnogo debila... jbg... Mada ima ih i među levičarima.

Ne znam samo kako ste mogli to da gledate. Ali dobro neka postoji izbor. Unapred se zna kakve će frazetine i trikove da koristi. Ustvari veoma ga je lako pokopati. Ne znam samo odakle izvesno "divljenje" prema njegovoj "visprenosti" i "snalažljivosti", tačnije teškoj demagogiji i lažima.
Upravo tako.

Kakav, bre, vrhunski političar, on je samo vrhunski lažov i pokvarenjak, čovek bez obraza, kojem ništa nije sveto i koji nema zrno bilo kakve moralne zadrške.

Brankica je postavljala ok pitanja, ali ipak nespremna da poentira kada on npr. za rušenje u Hercegovačkoj kaže - pa šta, i ja bih rušio, to su nelegalni objekti.. ona ne zna, ili ne sme da mu kaže-pa pola Srbije je nelegalno i u legalizaciji, pa se ne ruši noću, nego imamo procedure neke valjda.

Kad on kaže da je zemljište u Savskom amfiteatru vredelo 0, ona isto tako ne zna da kaže da je vredelo milijardu evra barem, i da bi se te pare slile u budžet da je teren očišćen, isparcelisan i prodat po tržišnoj vrednosti.

On opravdava napad bejzbol palicama iz prostorija sns tako što kaže-pa studenti su švrljali izlog, ovi izleteli, uzeli palice iz kola i jurili ih dve ulice i napali..
Ona ne zna da pita pa čekaj, je l' zbog švrljanja izloga treba da mu razbiješ glavu i ubiješ ga?

Dakle, to je čovek bez imalo ljudskosti, kulture i poštenja u sebi, nije on bolestan i ne treba ga opravdavati bolešću, ili daleko bilo sažaljevati ga, on je jednostavno do srži svog bića zao, beskrupulozan i pokvaren čovek kojem ništa nije sveto i to je to.

Imamo posla sa zlom u ljudskom obliku.
To smo odavno znali, samo se iznova dokazuje svakim njegovim obraćanjem..

Потпуно је бесмислено давати платформу особи која је вољна да исту користи само као своје оруђе за самопромоцију и одбија да води поштену дискусију. Да је Бранкица у било ком тренутку имала шансе да га покопа, да је осетио да губи контролу кренуо би да ескалира ситуацију ок се не би завршило његовим урлањем, свађом, глумљењем жртве како га напада итд. итд. Или то или се никад не би емитовала емисија. То је као да пристанеш да играш шах са неким који је спреман да игра само ако он побеђује иначе ће да обори таблу.

Потпуно губљење времена осим као његова прилика да допре до дела опозиционе јавности коју мисли да може да поколеба или придобије.

Предметни организатор циркуса путујућих пишача спао је на то да психолошки притиска новинарку док се спрема за интервју на некој опскурној телевизији без гледалаца. Не може да сакупи ни 30,000 гномова за највећи скуп у историји, иде по месним заједницама варошица у Србији, где изиграва некога ко контролише СВЕ, а питање је да ли више контролише и сопствени фундус.

Шта сте се примили? Још 25 дана, мање-више.

Glasne osobe i one koje nadvikuju sagovornika su uglavnom neobrazovane, uplašene i glupe. Pa tako i sinoć kod Brankice.

U nedelju su u Nemačkoj izbori, čisto da naša desnica shvati ko su saveznici AFD-a, SNS i hrvatske nacističke ustaše.
Иначе, Левичарска партија је једина партија у Немачкој која се јасно изјаснила против копања литијума у Србији. Од мене довољно да је подржим. Афд је немачки СРС из двехиљадитих.

Иначе, Левичарска партија је једина партија у Немачкој која се јасно изјаснила против копања литијума у Србији. Од мене довољно да је подржим. Афд је немачки СРС из двехиљадитих.
А "Левица" је настала из владајуће источнонемачке партије... Можда направе црвено-црну коалицију са радикалима из АФД-а.

U nedelju su u Nemačkoj izbori, čisto da naša desnica shvati ko su saveznici AFD-a, SNS i hrvatske nacističke ustaše.
Како на западу на политичкој сцени одавно не постоје никакве вредности осим интереса крајње је наивно одређивати се емотивно и/или идеолошки према било којој партији тамо. Једино смислено је одредити са према њима на истоветан начин, према сопственим интересима.

Век у ком су се гајиле те идеолошке илузије је добрано иза нас.

Jbg mora malo desnica da ojača u EU jer je sve otišlo previše ulevo. Kada jednog dana stvari odu previše udesno, i ja ću navijati da se ponovo gura ulevo. Mada neće se to skoro desiti, agenda koja radi protiv EU koristi levicu kao glavno oružje i sredstvo pacifikacije i neće tako lako popustiti.

E sad, što među desničarima ima mnogo debila... jbg... Mada ima ih i među levičarima.
Само што је ојачала лоша, популистичко-екстремна десница, мада ни левица није левица за радничка права, већ woke-квази левица, а заједно су и једни и други слуге капиталиста.

Gde to u evropi levica drzi vlast ili je blizu da dodje do vlasti?

U nemačkoj su centraši a i u britaniji takodje. Ovo ko kada Bajdena zovu socijalistom
A to je iz razloga što su sve te velike stranke vremenom skliznule u desno braneći superbogate sponzore i svaka pro-radnička politika je izbrisana. Ostala je samo liberal opcija oko centra i fašisti u blažoj ili tvrdjoj varijaciji koji ove prve zovu komunistima ili woke levicom zavisno od prilike

edit za Španiju - ne znam da li se partija na vlasti transformisala u centraše ili nešto još grdje ali njihov orig program jeste levičarski i anti liberalkapitalizam tako da poen i za tebe :)

Poslednja izmena:
Vrh