Ne, na nas racun, oni ce biti primljeni u novoosnovanu jedinicu Vojske Srbije. Plata 2000E.
I to osnovna plata, bez bonusa, dodataka i slično... Sa svim tim će kaže Vučić ići i do 3000...
A na severu Kosova raspisan konkurs za 500 novih policajaca, samo treba da budeš prijavljen tamo i eto posla... Oduvek sam želeo da radim u policiji, tako da se ozbiljno razmišljam da odem na Kosovo kad već posla ovde za mene nema...
Ja sa diplomom pravnog fakulteta bih mogao odmah za inspektora... Šta fali, kad u Srbiji nema posla za mene, a Aljbin Kurti hoće da mi da posao, zašto da ne prihvatim..?
Meni je važno da radim, ako je SNS ovde svaki dobar posao (za mene dobar) zauzeo, a ja nisam ITevac ili ugostitelj ili vozač autobusa, moram da idem trbuhom za kruhom, tj. tamo gde ima posla... Ja nemam vajde od tih 750 eura prosečne plate i visoke stope nezaposlenosti, ništa što Vučić priča ja od toga nemam vajde a od 500 upražnjenih mesta i konkursa da se popune mogu da imam posao...
Jel treba da branim "srpske interese" ili da živim od nečeg? Kako da branim srpske interese ako sam gladan. Kako gladan da se radujem Božiću? Ako sns mafija živi na naš račun, ako za njih postoje instant rešenja oko zaposlenja, zašto bi bilo izdajnički da ja budem na platnom spisku Aljbina Kurtija... U najmanju ruku je istog ranga. Trbuhom za kruhom...
Tako da eto, možda odem od ponedeljka u Mitrovicu iznajmim stan i prijavim se tamo a onda i na konkurs kako ne bih gladovao više u Beogradu...